Özel Şan eğitimcisiyim ve İstanbul'da ikamet ediyorum.Dokunuş adlı albümün solisti ve müzik yapımcısıyım..Dokuz Eylül Devlet Konservatuvarı Sahne sanatları mezun olup solistlik kariyerime
İzmir Devlet Opera Balesinde başladıktan sonra Uluslararası Aspendos festivalinde Türkiye'yi dört kez temsil ettim.Dünyaca ünlü solistlerle aynı sahneyi payşarak pek çok Türkiye prömiyerinde sahne aldım ve 15 yıldır ses sanatçılığımla beraber pek çok başarılı öğrenci yetiştirdim. Uzun yıllar Foniatristlerle ses tedavi egzersizleri üzerinde çalıştım.
Derslerim ses eğitimi ,ses terapisi, vokal egzersizleri,parça seçim ve çalışmaları yanısıra Müzik okullarına hazırlığa yönelik tüm çalışmaları kapsamaktadır.Kulak (Ses,ezgi,ritm) ,sınavda söylenecek parça seçimi ve yorumu,Diyafram nefesi ve şan tekniği ile sınava öğrencilerimi eksiksiz hazırlıyorum.
ŞAN DERSİ SESİNİZİ DOĞRU VE ETKİLİ KULLANABİLMEYİ SAĞLAR..
DOĞRU NEFES TEKNİĞİ İLE SES ALANINIZI VE SESİNİZİN VOLÜMÜNÜ ARTTIRIRSINIZ,
DİYAFRAM VE VOKAL EGZERSİZLERİ İLE VİBRASYON KONTROLÜNÜ SAĞLARSINIZ. BUNLARLA BİRLİKTE ŞAN DERSİM PARÇA SEÇİMİ VE YORUMUNU DA KAPSAMAKTADIR.

Özellikle ses eğitimi(ŞAN ),Kulak ,Diyafram,solfej,diksiyon gibi sanatın ve müziğin pek çok alanında derece kazanan öğrenciler yetiştirmeye ve solistlik ve müzik yapımcılığıma devam etmekteyim.Vokal koçluk ve Ses eğitimi konusunda uzun yıllara dayanan 15 yıllık ders tecrübem var.Uzun yıllar ses tedavisi ve ses tekniği üzerinde araştırarak ve uygulayarak sahip olduğum bilgi ve birikimimle öğrencilerimi mutlaka başarıya taşıdım..,.Bu işi sadece zevk için yapacağım diye başlayanlar bile çok kısa sürede çok yol katettiler.Konservatuvar ve Güzel sanatlara hazırladığım pek çok öğrenci oldu ve dereceyle kazandılar.
Çünkü benim için yaptığım işin hakkını vermek herşeyden daha önemlidir.Derslerimde dakika sınırlamam yoktur.


Bana ulaşmak isteyenler
05340116459
05309322652 numaralarımdan ulaşabilirler


Sevgi Manisalı
Şan Eğitmeni - Vokal Koç