Temel müzik teorisi,akor nota bilgisi,aranje ve mixing mastering dersleri

Özel Müzik Dersi Veriyorum içinde Temel müzik teorisi,akor nota bilgisi,aranje ve mixing mastering dersleri konusu, 17 yıllık deneyimli müzik öğretmeninden temel müzik teorisi,nota ve akor bilgisi ve ardından aranje,miksing ve Mastering dersleri verilir. İlgilenen arkadaşlar için iletişim 0 505 575 01 21...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Temel müzik teorisi,akor nota bilgisi,aranje ve mixing mastering dersleri


  1. #1
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Temel müzik teorisi,akor nota bilgisi,aranje ve mixing mastering dersleri

    Sponsorlu Bağlantılar


    17 yıllık deneyimli müzik öğretmeninden temel müzik teorisi,nota ve akor bilgisi ve ardından aranje,miksing ve Mastering dersleri verilir.

    İlgilenen arkadaşlar için iletişim 0 505 575 01 21

  2. #2
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Temel müzik teorisi,akor nota bilgisi,aranje ve mixing mastering dersleri

    Gençler , yeni başlayanlar , zamanında bizim yaptığımız gibi dört bir yandan günlerce aylarca bilgi toplayıp biraraya getirmeye çalışanlar,birşeyler öğrenmeye uğraşanlar ! ! !

    Durunnn ! Eskimiş çamaşır makinenizi atmayın ! Bize verin, biz atalım

    17 yıllık deneyimli müzik öğretmeni ve müzisyenden temel müzik teorisi,nota ve akor bilgisi ve ardından aranje,miksing ve Mastering dersleri alacaksınız.

    Birkaç ders sonrasında farkı hissedeceksiniz.Ufkunuz açılacak,siyah beyaz görürken renkli görmeye başlayacaksınız.Pratik,hızlı bir şekilde ürünler çıkaracaksınız.

    Pek çok plugin ve enstrumanı verimli şekilde kullanacaksınız.(Kurulum bizden )

    Orta şeker bir bilgisayar ve ses kartı ile başarılı işler çıkarabileceksiniz. (Ses kartı farz değil )

    Nota,teori,akor,aranje konusunda eksikleriniz varsa öğrenecek ya da tamamlayacaksınız.

    Bilgisayarınızda gerekli olan pek çok yazılımın kurulumu,kullanımı,bilgisayarınızın hız ve performans ayarları ile ilgili teknik destek alacaksınız. (Temizlik,bakım,ince ayar,kurulum bizden )

    Ankara dışı arkadaşlarımız internet bağlantısı ve masaüstü bağlantı programları ile oturdukları yerden bu dersleri birebir alabilirler.

    İlgilenen arkadaşlar için iletişim 0 505 575 01 21

    E daha ne diyelim arkadaşlar.Tekerleği ya da ateşi yeniden bulmaya gerek yok.Zaman,bilgi,beceri,deneyim sizler için önemli ise iyi düşünün ve karar verin.

    Selamlar.Saygılar


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Temel müzik teorisi,akor nota bilgisi,aranje ve mixing mastering dersleri
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Cubase,mix mastering dersleri,aranje ve demo yapımı,müzik dersleriCubase,mix mastering dersleri,aranje ve demo yapımı,müzik dersleri

    Müzik öğretmeniyim,müzisyenim ve aranjörüm. Temel müzik teorisi,Cubase kullanımı ,mix mastering dersleri gibi konularda Ankaradaki stüdyomuzda hesaplı dersler verebilirim.Yine bestelerinizi aranje edip demo hazırlayabilirim. İlgilenenler mesaj gönderebilirler. Selam ve saygılar.
  2. Portede nota yerleri genel müzik bilgisiPortede nota yerleri genel müzik bilgisi

    :m26:GENEL MÜZİK BİLGİSİ Müzik ( Musiki ) , "İnsanların kelimeler ile anlatamadığı duygu, düşünce ve hislerini melodik seslerle anlatma sanatıdır". Müziğin diğer bir tanımı ise "insanların kendi yapılarına uygun, yaşadğı ortama göre sesleri kullanma sanatıdır" şeklindedir. SES :Bir cismin titreşiminden meydana gelen dalgaların hava yolu ile kulağımıza ulaşmasına denir. SESİN DUYULMASI ( İşitme ) :İnsanlarda işitmeyi ve duymayı...
  3. Mixing ve MasteringMixing ve Mastering

    Parçanın sahibi ve Mixing: https://www.facebook.com/reaofficial Mastering:
  4. Müzik ,[aranje,mix,mastering]  ve Yazılım Dersi verilir...Müzik ,[aranje,mix,mastering] ve Yazılım Dersi verilir...

    Müzikle uğraşan arkadaşlar Cubase ve Reason eğitimi verilir.Tom maisterlık için mix mastering Müzik yapmak için Aranje ve Armoni kursuda veriyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur... Not:Rap müzikle uğraşan arkadaşların daha çok ihtiyacı olmalıdır. Önce Beni tanı : www.aranjordj.com iletişim: gangmode@windowslive.com
  5. Müzik - Nota Temel BilgilerMüzik - Nota Temel Bilgiler

    Müzik - Nota Temel Bilgiler Nota: Seslerin tonlarına göre sınıfsal tanım şeklidir ve yedi tane nota vardır. La-Si-Do-Re-Mi-Fa-Sol 15199 Porte ve İlave Çizgisi: Beş paralel düz çizgi ve dört eşit aralıktan oluşan notaları yazmaya yarayan şekildir. Portenin dışına taşan yani birinci çizgiden önce veya beşinci çizgiden sonra yazılması gereken notaları yazmak için çizilen çizgilerdir.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi