MXL990 ve MXL991 mikrofon aldım fakat kullanmak nasip olamadı bir türlü yardım lütfen

Rap Prodüksiyon içinde MXL990 ve MXL991 mikrofon aldım fakat kullanmak nasip olamadı bir türlü yardım lütfen konusu, Öncelikle daha yeni üye oldum cümleten selamın aleyküm dostlarım abilerim ablalarım . Sorunuma gelicek olursak benim sorunum behringer mx802a mixer buldum bir arkadaşımdan ve bunu mikrofonum(mxl990) 46+ phantom power gereksinimi ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: MXL990 ve MXL991 mikrofon aldım fakat kullanmak nasip olamadı bir türlü yardım lütfen


  1. #1

    MXL990 ve MXL991 mikrofon aldım fakat kullanmak nasip olamadı bir türlü yardım lütfen

    Sponsorlu Bağlantılar


    Öncelikle daha yeni üye oldum cümleten selamın aleyküm dostlarım abilerim ablalarım .
    Sorunuma gelicek olursak benim sorunum behringer mx802a mixer buldum bir arkadaşımdan ve bunu mikrofonum(mxl990) 46+ phantom power gereksinimi duyduğu için temin ettim fakat cihazın adaptoru yok ve internettede pek eski olduğu için satışı yok bulduğum şeylerde hep hani getirisi götürüsünü karşılamıyan şeyler euoroyla dolarla satılıyor kaç güne gelecek belli değil eee yani diceksiniz , yani o fiyatlar 150 ila 300 liraya kadar çıkıyor bir adaptör sadece !!! onu alana kadar bir ses kartı alırım -behringer-eurorack-mx-802-mixer_1_a7011cd5838918d5576e451927570395.jpg-behringer-eurorack-mx-802a-plus_360_82d255bf4ecfd1270e1f64ef0bc62c58.jpgresim bana ait değil ama aynı mixer şuan bende mevcut ama adaptörünü bulamıyorum sorun bu eğer bu soruna bir fikriniz yoksa lütfen 100 ila 25o tl arası ("öğrenci olduğumdan bütcem kısıtlı pc topladım kulaklık Mikrofon aldım para kalmadı ) ") bir ses kartıda önerebilirsiniz sıkılmadan okuyan üyelere teşekkürler ve yardımcı olan yada olmayan herkese ayrıca teşekkürler çok iyi bir platformmuş burası yeni keşfettiğime üzüldüm.

    - - - Güncellendi - - -

    Fikri olan yokmu biraz aciliyeti var hemen hemen 4 haftadır arıyorum ????????

  2. #2
    okayceceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okayceceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: MXL990 ve MXL991 mikrofon aldım fakat kullanmak nasip olamadı bir türlü yardım

    kardeşim focusrite al derim veya m audio ikinci el bulursun

  3. #3

    Standart Cevap: MXL990 ve MXL991 mikrofon aldım fakat kullanmak nasip olamadı bir türlü yardım

    yakınımda 2.el olmadığı için sürekli istanbul falan buldum onlarda hep 250 lira falan bu aletin sıfırı 300 neyse 250 olana güvensem yine eywallah kargo ile gelecek bi açıcam çalışmıyacak napıcam ;D
    güvenli olarak bunu nasıl hallederim

  4. #4
    okayceceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okayceceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: MXL990 ve MXL991 mikrofon aldım fakat kullanmak nasip olamadı bir türlü yardım

    Güvenli olarak deneyip alıcan kardeşim başka türlü içine sinmiyorsa


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

MXL990 ve MXL991 mikrofon aldım fakat kullanmak nasip olamadı bir türlü yardım lütfen
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. C1 Mikrofon ve Behringer FCA202 Aldım Yardım!C1 Mikrofon ve Behringer FCA202 Aldım Yardım!

    Arkadaşlar home studio kurmak için hevesle c1 mikrofon ve FCA202 ses kartı aldım tabii cahillikten c1'in XLR girişli olduğunu bilmiyordum ama daha önce araştırdım.Ses kartıyla bağlanabileceğini görmüştüm.Şimdi XLR giriş için kablo alsam bağlayacak yer yok illa mixer mi alayım veya pre-amp mı? Veya başka yöntemler var mı yardımlarınızı bekliyorum.
  2. İzmirli Taylan Ritmleri Arıyorum Fakat Flp olarak Lütfen Yardım Edin ..!?İzmirli Taylan Ritmleri Arıyorum Fakat Flp olarak Lütfen Yardım Edin ..!?

    Arkadaşlar İzmirli Taylan Ritmleri Arıyorum Fakat Flp olarak cevaplarınızı bekliyorum..
  3. Md İstek (Yeni Mikrofon Aldım Bu Md Ye Çok İhityacım Var Lütfen Yardım)Md İstek (Yeni Mikrofon Aldım Bu Md Ye Çok İhityacım Var Lütfen Yardım)

    Merhaba.Ayna Adı Konmuş Ayrılığın - Dur Biraz şarkılarının md si varmı acaba yada yapabilirmisiniz rica etsem ? Bana gerçekten çok lazım şimdiden çok teşekkür ederim.
  4. korg PA80 aldım ikinci el yardım lütfen küçük sorunkorg PA80 aldım ikinci el yardım lütfen küçük sorun

    arkadaşlar PA80 aldım kartı takıyuorum içinde güzel taksimler falan var ritimlerin üzerinde yazdığı kadartıyla cevo nun kartı. fakat kart içinde ve user seslerde kullanabildiğim ancak 7 - 8 tane sanırım geri kalanında cazır cuzur sesler geliyor veya hiç ses gelmiyor. kartı yüklettiğim arkadaş izine gitmiş aldığım yerde. o bana sadece kartı verdi birde diskete atılmış bir set verdi. sadec kartı takıcaksın ondan sonra seti yükleyeceksin dedi....
  5. iki tane ses kartı aldım fakat ikisinide çaliştiramadım (acil yardım )iki tane ses kartı aldım fakat ikisinide çaliştiramadım (acil yardım )

    Değerli arkadaşlar şu an iki tane ses karti aldim ve ikisine de çaliştiramiyorum.. sakın yanlış anlamayın ikisini bir arada çaliştirma derdinde değilim sadece birisi çalişsa yeter iksininde sağlam olduğundan eminim... birinci ses kartim 6-KANAL-PCI-SES-KARTI 10190 PCI Ses Kartı ( 6 kanal ) MP U401 ( UA RT mode ) midi çıkışı DOS / WIN95-98-NT-ME-2000-XP / LINUX desteği
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi