Diğer "org arıyorum" diye açtığım konuyu nasıl düzelteceğimi veya sileceğimi bilemediğim için yeniden açtım. Admin arkadaş diğerini silerse sevinirim.


Arkadaşlar limitimi 1250-tl ye çıkardım.

Org almamdaki amacımı tekrar söylemek gerekirse, aradığım sadece ritim. Saza eşlik için alıcam orgu. Evde kullanmak, gerektiğinde düğünde de ihtiyacımı karşılayabilecek bir org olmazı lazım.


En önemlisi Ritimde bol çarpmalı zilli 2/4 lük olması gerek, (ritim kendi oynatmalı misali.), tabi diğer ritimleri de güzel olmalı, 3/5 çiftetelli,halay, arap felan. Ve de sonradan beğendiğim ritimleri orga yükleyebilmeliyim. Pa800 deki gibi yardımcı padler de olsa fena olmaz. Orgdaki klavye seslerinin hiç önemi yok.

Bütçem Korg pa50, pa55, pa60 ve kısmen pa80e uyuyor. Bunlardan hangisini almalıyım? İlla Korg olması da gerekmiyor.(eskişehir ve çevresi illerde orgunu satacak olan arkadaşlar irtibata geçebilir.)

Biraz başınızı ağrıtacağım ama kusura bakmayın. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar tavsiye ve önerilerini iletirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler