ASHTON MXL8 Mixer

8 kanal girişli MXL8 size mixinizle birlikte yaratıcı olmaya teşvik ediyor. Soundunuza ekstra gitar tracks ekleyin, back vokaller kaydedin ya da örnek kayıtlar yapın, bu size kalmış.Her kanal kendine ait 3 Band EQ’ya sahip böylece bir sonraki demonuz için aradığınız soundu yakalayabilirsiniz.

8 Kanal ( 4x XLR, 2x Line Level ¼ Jack, 2x Stereo Line Giriş)

Her kanalda 3 Band EQ

+48V Phantom Power Mikrofon Beslemesi

LED Metering

Mains Output and Monitor/ Control Room/ Kulaklık Çıkışı

Auxilary Send and Return for external effects processing

Xlr ile veya jack giriş ile Mikrofon ve müzik aletlerinizi aynı anda bağlayıp evde studio kalitesinde mix kayıtlar ve solo vocal kayıtlar alabilirsiniz.

__________________________________________________ _______

FX'li daha üst modelini aldığımız için satıyoruz. Çok çok temiz, gıcır gıcır, tek bir çizik ve nokta dahi bulunmayan 'Ashton MXL8 model' ses mixeri satılıktır. Hiçbir sorunu yok eksiksiz, kendi kutusunda muhafaza ediliyor. Estetik olarak çok şık bir dizayna sahiptir benzerlerine kıyasla. Metalik gümüş yaldızlı Silver kasa ve ayrı adaptör derdi olmaksızın tümleşik sistem. Adaptör içindedir. Direkt 220v kablo ile prizinize takıp çalıştırabilirsiniz. Diğer birçok modeldeki gibi yanında iri, ağır, kocaman bir adaptör bulunmuyor. Yer tasarrufu ve az dağınıklık için tercih sebebi bir modeldir.
NOT: Do-Re muzikten garanti süresi halen devam etmetedir 5 ay daha. Orjinal kutusunda muhafaza ediliyor kaldırdık.

FİYAT: 140 TL

(Pazarlık payı az da olsa mevcuttur. External Ses kartlarıyla takas olanağına açığım.
Özellikle Esi Maya44 PCI internal iç model ile.)