Sadece 1 albümkaydında kullandığım Mikrofon setimi satıyorum. MXL 990 6parçalık bir albüm kaydında kullanılmış, 991`e ise 1kez kablo takılmış test edilmiş, kısa bir gitar kaydı alınmış ve o günden beri taşıma çantasından çıkarılmamıştır. Sigara kullanan - kullanılan ortamda bulunan biri değilim, sürekli sünger + pop filtre ile kullandım ve kayıt sonrası yine çantasına kaldırdım. Diyaframı ilk günkü gibi, çizik bulamazsınız, koruma poşetleri dahi duruyor. Cumartesi günü (28 Ocak`ta) kendi çektiğim resimler yüklenecektir.

Kalite konusunda referans için "Ayrılık Denklemi & Siyahın Zerafeti" albümünü indirmeniz yeterli. Albüm isminin üzerine tıklarsanız indirme başlayacaktır. Tamamı bu mikrofonla alınmış kayıtlardır.

İzmir içi hafta sonları elden teslimat, İzmir dışına alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim. Kredi kartına taksitle alabilmeniz için link:
MXL 990-991 Set "KUTUSUNDA SIFIR GİBİ" - MXL Mikrofon sahibinden.com'da - 72259329

Kredi kartına taksitli almak isterseniz 230lira istiyorum. Banka havalesi ya da postahaneden adıma havale ile almak isterseniz 220'ye bırakırım, seçim sizin.

Forumun gediklileri bilir, bütün gün forumdayım zaten. Buraya yazarsanız aynı gün içinde mutlaka cevaplarım.