Merhaba, yeni evimde çalışma odam çok küçük ve 8" büyük geldiği için monitörlerimi değiştirmek durumundayım. Kesinlikle sigara ve rutubetten uzak ev ortamında titiz kullanılmış olup, toplam kullanım süresi henüz 20 saati bile bulmamıştır. Kozmetik ve teknik olarak kusursuz, yepyeni durumdadır.

Oldukça net, duru ve detaylı bir soundu vardır. Orta ve üst frekansları kristal netliğinde, alt frekansları da oldukça sıkı ve güçlüdür. Satın alırken yan yana KRK-Yamaha-Prodipe-JBL-Dynaudio şeklinde test yapıp almıştım, Dynaudio'lara çok yakın bir karakteri var ve aynı fiyat aralığındaki Krk-Yamaha gibi monitörlerden açıkca üstün bir performansa sahip. Şu anda yerli-yabancı forumlarda güzel yorumlar alan, fiyat/performans lideri bir hoparlördür.

Yurt dışı ürün değildir, JBL'in Türkiye Distiribütörü SF Müzik'ten alınmıştır, 3 yıl garantilidir, yurtdışı cihazlara SF müzik teknik servis hizmeti vermemektedir. Fiyat 2400 tl olup; çifti için geçerlidir, Yurtiçi fiyatlarıyla aldığım için istediğim miktarın makul olduğunu düşünüyorum, GET olarak taksitle almak isteyen mesaj atabilir.