Sponsorlu Bağlantılar

Arama:

Biçim: Mesajlar; Üyelerimiz: idris_sonat

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    7
    Görüntüleme
    767

    Cevap: Dokunmayin Bana--Adnan Şenses md

    emegine sağlık kardeşim çok güzel teşekkürler
  2. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    386

    Cevap: SEN BOYLE ISTEDIN BU MASAL BITTI MD (2 version)

    emeğine sağlık kardeşim bu cd deki bütün parçalar çok güzel eseler yaparsan çok iyi olur birde ihsan güvençden veya bülent ersoydan gönderme senden salam gelemsin diğer adı sitem kolay gelsin...
  3. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    1.421

    Cevap: ELVEDA MEYHANECİ vahdet coşkun

    eline emegine saglik kardeşim çok teşekkürler
  4. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    461

    Cevap: TANRIM. zekai tunca

    emeğinize sağlık teşekkürler
  5. Cevaplar
    10
    Görüntüleme
    1.148

    Cevap: Karışık Altyapılar

    kardeşim emeğine gönlüne sağlık çok teşekkürler güzel bir eser vede alt yapı
  6. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    695

    Cevap: DOST BİLDİKLERİM -----------bülent ersoy

    emeğine sağlık abidin kardeş yine güzel bir eser paylaşmışsın çok çok teşekkürler
  7. Cevap: SEN GENÇLİĞİMİN KATİLİSİN ------vahdet vural (idris sonra gelsin)

    çok teşekkürler ederim abidin kardeşim iha ettin muttiş eserler paylaştın 1 sene yakındır her şey gönlüne göre olsun

    - - - Güncellendi - - -

    gördüm de ton sorunu oluyor kadın tonlarında vahdet...
  8. Cevap: NEDEN SAÇLARIN BEYAZLAMIŞ ARKADAŞ--ibrahim tatlises versiyonu (idris sonra ge

    emeğine sağlık abidin kardeşim tatlı ses de ton sorunumuz oluyor adanan şenses olsaydı iyidi neyse yinede çok şık olmuş tekrar emeğine sağlık bir arada vahdet vuraldan gençliğimin katilini rica...
  9. Cevap: ÇOK ÜZGÜNSÜN ARKADAŞ -------adnan şenses(merhum)-fa diyez

    abidin kardeşim emeğine sağlık çok güzel bir paylaşımda daha yapmışsın adnan şenses den devam et :)) bence mesela neden saçların beyazlamış arkadaş 15 sendir bu sayfaya iyi bir neden beyazlamış alt...
  10. Cevap: BİRAZ KÜL, BİRAZ DUMAN---avni anıl---nihavend (ahmet özhan)

    çok teşekkürler kardeşim buda güzel olmuş emeğine sağlık
  11. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    344

    Cevap: SONBAHAR VURGUNU---ahmet özhan

    çok teşekkürler abidin kardeşim 3 parça kaldı :))) cd kompile yaptın valahi helal olsun kısmetsizliğimiz pandemiye rast geldi eserler bu paylaşımları okumak müttiş olurdu programlarda kısmet kolay...
  12. Cevap: Bulamadıgınız md karaoke altyapı isteklerinizi bu başlık altına atarsanız hazı

    benin ricam mümkünse windofs 10 da çalışşan wave laba ityacım var 64 bit teşekkürler
  13. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    326

    Cevap: İNAN inanki---ahmet özhan

    emeklerine sağlık kardeşim harika paylaşımlar yaptın gönlüne göre olsun herşey
  14. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    358

    Cevap: NAR TANEM ---ahmet özhan

    abidin hoş geldin kardeşim yine güzel bir paylaşım olmuş çok teşekkürler kardeşim
  15. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    963

    İstek - Cevap: Artık sevmeyeceğim 3x hücum güle güle okuyun dostlar

    emeğine sağlık kardeşim çok güzel iş çıkarmışsın devamında görüşmek üzre inşallah kolay gönlüne göre olsun herşey
Bu sayfada toplam 150 sonuçtan 1 ile 15 arası mesajlar gösteriliyor.
Toplam 10 sayfadan 1. sayfa 1 2 3 4