Merhaba, Keyfi Müzik - Müzisyen Forumları'nı kullanıcılarımıza en verimli hale getirmek için yeniliklerimiz devam etmekte. Son zamanlarda yaptığımız bir kaç değişikliği sizlerle paylaşmak istiyoruz.


  • Yerli Md Altyapılar kategorisine, kullanıcılarımızın açtığı istek konularının daha belirgin bir özellik taşıması amacıyla, yeni konu açarken kullanılabilecek İstek ön başlığı eklendi.

Böylece yeni konu açarken kutucuktan işaretlediğiniz bu ön başlık sayesinde daha dikkat çekici altyapı isteklerinde bulunabileceksiniz. İsteğiniz bir sonraki sayfaya geçse bile ilgili forumu gezen başka bir kullanıcı konunuzu bir bakışta farkedecektir.

Örnek konu görüntüsü:

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  istek.png 
Görüntüleme: 1346 
Büyüklüğü:  23,7 KB (Kilobyte) 
ID: 8376




  • Satılık Enstrüman ve Ekipman kategorisinde satılan ürünler için SATILDI ön başlığı eklendi.

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  satildi.png 
Görüntüleme: 1148 
Büyüklüğü:  21,5 KB (Kilobyte) 
ID: 10003




  • Ayarlar sol menüsünde bulunan "Avatarını değiştir" bölümüne birbirinden renkli yeni ve dikkat çekici resimler eklendi. Sizde mesajlarınızda bir resminizin olmasını istemez miydiniz?

Dilerseniz aynı panelden bilgisayarınızda bulunan bir resmi (max: 100x100 pixel) sitemize yükleyip kendi avatarınızı kullanabilirsiniz. Örnek görüntü:


Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  avatar.png 
Görüntüleme: 1345 
Büyüklüğü:  89,8 KB (Kilobyte) 
ID: 8374

(Resmin büyütülmüş hali için üzerine tıklayın)

  • Forum anasayfamızın kategori ikonları yenilendi. Gri renkte olan ikonlar sitemizi son ziyaretinizden bu yana yeni mesaj bulunmadığını, renkli ikonlar ise yeni mesaj yazıldığını gösterir.

Örnek görüntü:
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  anasayfa.png 
Görüntüleme: 1339 
Büyüklüğü:  40,5 KB (Kilobyte) 
ID: 8375

  • Sitemizdeki konu akışına üst menüde bulunan "Neler Yeni?" sekmesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook, Twitter ve Rss akışından da takip edebilirsiniz. Bu servislere de sitemizin en altında bulunan ilgili ikonlarla ulaşmanız mümkün.



  • Forumda görülen bir kaç dil hatası ve İngilizce içerikli bazı kelimeler düzenlenmiş, sitemizin logosu yeni tasarımına kavuşmuş bulunmaktadır.



  • Öneri üzerine Tapatalk entegrasyonu tamamlanmıştır. iPhone, iPad, Android, BlackBerry ile Tapatalk uygulamasını kurarak mobil cihazınızla sitemizi ziyaret edebilirsiniz.



  • Forum mesajlarında görünmek üzere;

    Facebook, Twitter, Google+, MySpace, Linkedin, Youtube sayfalarınızı ekleyebileceğiniz alanlar açılmıştır.

    Kişisel ayarlarınızı düzenleyerek, profilinizde sosyal ağlarınızın adreslerini belirtebilirsiniz.

    Düzenlemek için tıklayın: http://www.keyfimuzik.net/profil-ayarlari.html




Site üzerinde hatalı olduğunu düşündüğünüz bir tasarım veya işlevsel bozukluk gösteren bir kısım varsa bizlere İletişim bölümünden yada özel mesaj sistemi ile ulaşabilirsiniz.


Saygılarımızla,
Keyfi Müzik