üzgünüm ama noise gate'in iş göreceğini sanmıyorum. çünkü gate açıldığında gürültü de geliyo yine..gate sadece sessizlikte işe yarıyo..yani sürekli gürültüyü kesiyo fakat gate'i açacak yükseklikte ses geldiğinde gürültü yine duyuluyo ana sesle birlikte..
sadece dip gürültünün duyulduğu bi bölüm varsa (davuldan arta kalan ses olmayacak ama..sadece gürültü) o zaman bişeyler yapabilirsin..onun dışında yapacağın herşey sesi bozacaktır.
vst ile çözmen imkansıza yakın. zaten sürekli tetikleme olacağı için inanılmaz cpu yer.

yapabileceğin en mantıklı şey,dip gürültüsü olan bölümü (track'ı) komple mixdown et.tek bi wav dosyası olsun o track. iZotope RX diye bi program var.hem editör hem de vst olarak kullanabiliyosun ama vst olunca dediğim gibi çok cpu yiyo. o yüzden editör olarak bu programda o wav dosyasını aç. sadece dip gürültünün olduğu bölümü tanımlayıp dip gürültüsünü (niteliğine göre değişmekle beraber) tamamen ya da büyük oranda kaldırabilirsin.

aklıma gelen bi tek bu var.bu durumla ilgili..ya da loop'dan vaz geçecen..
kolay gelsin..