SARKILARIN ICINDEN VOKALLERI ALMA YADA MUZIKLERI ALMA AYIRMA....

VST - VSTi & Diğer Müzik Programları içinde SARKILARIN ICINDEN VOKALLERI ALMA YADA MUZIKLERI ALMA AYIRMA.... konusu, Merhaba arkadaslar uzun zamandir kafa yordugum bir konudur bu.. Eminim benim gibi nasil yapildigini ogrenmek isteyen arkadaslar da vardir....BAZI forumlarda bunun imkansiz oldugunu yazan arkadaslarimiz var... bazi forum basliklarinda 100/100 ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 11 sonuçtan 11 ile 11 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: SARKILARIN ICINDEN VOKALLERI ALMA YADA MUZIKLERI ALMA AYIRMA....


Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    otrabin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    otrabin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    SARKILARIN ICINDEN VOKALLERI ALMA YADA MUZIKLERI ALMA AYIRMA....

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba arkadaslar uzun zamandir kafa yordugum bir konudur bu.. Eminim benim gibi nasil yapildigini ogrenmek isteyen arkadaslar da vardir....BAZI forumlarda bunun imkansiz oldugunu yazan arkadaslarimiz var... bazi forum basliklarinda 100/100 yapildigini soyluyor.... bende birkac program ile denedim yapamadim fakat bu benim beceriksizligim oldugunu dusunuyorum...Nedenine gelince musik piyasasinda okadar dj varki hemen hemen hepsi bu islemi yapiyor (YANI OLUYOR) ust yapi olan vokali aliyor kendi yapmis oldugu alt yapiyla birlestiriyor ve sonucta guzel seyler ortaya cikiyor....simdi bu konuda gercekten bilgisi olan deneyip basarili sonuclar alan degerli arkadaslarimizdan bilgilerini bu konu altinda paylasmalarini rica ediyorum... DIPNOT:: (DIGER FORUMLARDA BIRKISI ACIKLAMA YAPMIS HERKES ONDAN ALINTI YAPMIS (KEYFI FORUM) OLARAK BU KONUYA FARKLI BI SEKILDE YAKLASIP ACIKLIK GETIRMENIZI SIDDETLE RICA EDIYORUM SAYGILARIMLA OTRABIN) http://www.youtube.com/watch?v=cmpO0T6U9x8 (arkadaslar bu parcadaki hande yenerin sesini bu arkadas nasiiilll almisss....)
    Konu otrabin tarafından (16 Şub 2011 Saat 12:29 PM ) değiştirilmiştir.

Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

adobe audition vokali ve müziği ayırma, vokalle müziği ayırma, keyfimuziknet yani olmuyor, vokalleri alma
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. İki Kanal Kayıt Alma Sorunuİki Kanal Kayıt Alma Sorunu

    Merhaba arkadaşlar,ben iki kanal kayıt alıyorum ama hep kayıtta kayma oluyor burda müzik kulağı olmayanlar bile iki kanal kayıt alınca sorunsuz alıyor fakat benim kayıtlarımda kayma oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız size minnettar olurum. Saygı ve sevgiler.
  2. Ritim alma yardım.Ritim alma yardım.

    Selamn Aleykum Herkeze.Arkadaslar Farklı Setten Ritim ALmak icin Gerekli Olan Perc. Drumkitleri Not aldım Ama Alıcagım Ritmi Kendi Setime Yüklüyorum. Track Select tusundan tek tek Hepsini Percussionları Bulup Yapıyorum. Ama Farklı Bir Ritim Acıp Tekrar Ritme Geliyorum Kaydedilmemiş Olarak Bozuk Çıkıyor. Lütfen Yardım Simdiden Tesekkürler.
  3. reason koma almareason koma alma

    arkadaşlar reason 4 te koma almayı bilenler varsa lütfen yardımcı olsun
  4. Mikrofon kayıt alma sorunuMikrofon kayıt alma sorunu

    Arkadaslar gecenlerde mikrofon aldım ancak kayıt alırken sesi çok az alıyor kulaklığın mikrofununda bile fazla ses alıyor anlayamadım sorun yanlış baglamakta olabilirmi windowsun kendi kaydedicisinde kayt denedim orda hiç olmuyor şimdiden ilgilenen arkadaslara tesekürler
  5. Şimdi Laptop alma zamanıŞimdi Laptop alma zamanı

    İşte fiyatı 1000 doların altındaki dizüstü seçenekleri... Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi