adobe audition 3.0 vokal sorunu

Yazılım içinde adobe audition 3.0 vokal sorunu konusu, Merhaba. Ben daha önce Adobe Audition 1.5 kullanıyordum. Multitrack bölümünde sesler üstüste gelince hiçbir şey yapmadan çalıyordu. Audition 3'de ise fade uyguluyor. On-Clip Fades'den Automatically Crossfade i kapattım fakat bu ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: adobe audition 3.0 vokal sorunu


  1. #1
    amikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amikal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart adobe audition 3.0 vokal sorunu

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba.

    Ben daha önce Adobe Audition 1.5 kullanıyordum. Multitrack bölümünde sesler üstüste gelince hiçbir şey yapmadan çalıyordu. Audition 3'de ise fade uyguluyor. On-Clip Fades'den Automatically Crossfade i kapattım fakat bu seferde üstüste gelen bölümden sadece bir tanesini çalıyor. Arkada kalandan ses çıkmıyor. Ayrıca bir sese tıkladığımda eski sürümde o ön plana gelirdi ama bunda gelmiyor. Son bir sorun daha... Diyelim kayıta bastım kayıt aldım ama hata oldu. Eski kayıtın üstüne tekrar kayıt yapmak istiyorum fakat o yeni ses üretiyor. Uzun süredir ayarlarıyla uğraşıyorum. Birçok ayarı düzelttim fakat yukarıda yazdıklarımı bulamadım. Bu program benim için önemli. Lütfen yardımcı olun.

  2. #2
    amikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amikal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: adobe audition 3.0 vokal sorunu

    konu güncel


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

adobe audition 3.0 vokal sorunu
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Adobe Audition CS5.5 Kayıt SorunuAdobe Audition CS5.5 Kayıt Sorunu

    selamun aleykum adobe cs5.5 kurdum kayıt alıyorum beatle aynı ritimde gidiyorum ama aldığım kayıt geriden geliyor ritime uymuyor sorun nedir yardımcı olurmusunuz .ama adobe 1.5 de öyle bir sorun olmuyor yardımcı olursanız sevinirim. Yani sesi 1-2 saniye geç alıyor.
  2. Adobe Audition 1.5 Vokal Çizgileriyle OynamakAdobe Audition 1.5 Vokal Çizgileriyle Oynamak

    Arkadaşlar merhabalar Adobe Audition 1.5 ile ilgili bir sorum olacaktı: Örnek bir ses dosyasındaki çizgilerle oynayarak aşağı yukarı doğru hareket ettirmemiz mümkün müdür? Ne yapsam ne etsem yeşil çizgileri aşağı doğru indiremedim. Altyapı oluşturmak istiyorum... Bu olayın adı nedir?
  3. Vokal Kaydı İçin Cubase mi Adobe Audition mu ?Vokal Kaydı İçin Cubase mi Adobe Audition mu ?

    Arkadaşlar rap müzikle uğraşıyorum ama merak ettiğim bir konu var, kayıt konusunda hangi program daha profesyoneldir cubase mi audition mu ? Şu an Adobe Audition cs6 sürümünü kullanıyorum gayet güzel ama cubase kullanmadım sizin de yorumlarınız veya oylarınızla cubase alıp almama konusunda karar kılacağım :confused:
  4. Adobe Audition 1.5 Ses Dinleme SorunuAdobe Audition 1.5 Ses Dinleme Sorunu

    Selam arkadaşlar. Adobe Audition 1.5'te ve aynı zamanda cool edit'te şu sorunla karşılaşıyorum. adobe audition'da vokali kaydediyorum üstüne tıklayıp vokali açtığımda çalmıyor. Öyle çok acemi sayılmam bu konularda beat falan yapıyorum ama anlamış değilim. kısaca: adobe de vokali açıyorum üstüne tıkladığımda açılan yerde (edit bölümü oluyo heralde) vokalin ses gelmiyo daha doğrusu ses çalmıyo bile alttaki player grileşiyo player'ı açıp...
  5. Adobe Audition 1.5 kayıt sorunuAdobe Audition 1.5 kayıt sorunu

    Bi sorunum var.Adobe Audition 1.5 kullanıyorum.ses kaydı alırken kanallardan birine koyduğum müzik kayıt aldığım kanala geçiyor.kayıt aldığım kanalda sadece mikrofondan gelen seslerin olması gerekmez mi?bi türlü halledemedim bu sorunu.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi