20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK İNDİR

Yerli MD Altyapılar içinde 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK İNDİR konusu, Arkadaşlar yine klavye ile orjinalinden farksız 20 tane birbirinden güzel eser sizler için. Güle güle kullanın herkese iyi çalışmalar. Her zamanki gibi tamamladıklarımı bu şekilde düzenli bir şekilde paylaşmaya devam ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 9 sayfadan 1. sayfa 123456 ... SonuncuSonuncu
Bu sayfada toplam 81 sonuçtan 1 ile 10 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi134Beğeni

Konu: 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK İNDİR


  1. #1
    sertan koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sertan koç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK İNDİR

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar yine klavye ile orjinalinden farksız 20 tane birbirinden güzel eser sizler için. Güle güle kullanın herkese iyi çalışmalar. Her zamanki gibi tamamladıklarımı bu şekilde düzenli bir şekilde paylaşmaya devam edeceğim. Bazı yorumları gördüm sayfada çok üzüldüm artık paylaşım yapmayacakmışlar yok parayla satıyormuş yok şu fiyatmış tarzında ticaret yapmak isteyenler. Kardeşim amacın oysa bu sitede ne işin var burası Müzisyen sitesi herkes burada birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Ne yani bişeyler yaptıysan sen geçmedinmi aramadınmı zamanında bu gibi şeyleri. Ben müziğe başladığımda böyle bulamıyorduk bile ne zorluklar yaşıyorduk. Bilen arkadaşlar çok iyi bilir bunları. Ama şimdi ne güzel bak herkes herkese yardımcı oluyor yeni başlayanlara bile ön ayak oluyor herkes kimse zor durumda kalmıyor. İnsanlar bundan bile çıkar sağlar olmuşlar ne yazıkki. Arkadaşlar kesinlikle bu gibi şeylere paranızı vermeyin çünkü yine para ile satanlar bu siteden temin ediyorlar biraz inceleyin siteyi zaten arayıpta bulamadığınız bişey kalmaz bu sitenin değerini bilin. Tekrar söylüyorum arkadaşlar bende öyle bişey yok kesinlikle bu şekilde tekliflerde bulunmayın. Yazın isteğinizi fırsat bulursam hazırlarım sunarım para pul istemiyorum teklifte etmeyin. Zaten nitekim yine bilen bilir nasıl paylaşımlar sunduğumu arşivimde olan alıntı olarak bulunan, kendime ait hazırlayarak sunduğum bir sürü altyapı paylaştım sürekli paylaşacağımda. Peşince söylüyorum hepsi HELAL HOŞ OLSUN ..Saygılar....
    Eklenmiş Dosya

  2. #2
    murat kekse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    murat kekse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK

    tesekkürler dost..........
    NOFEAR bunu beğendi.

  3. #3
    sertan koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sertan koç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK

    DEVAMI BURADA
    Eklenmiş Dosya
    admin, delikadir, hakan35 ve 25 kişi daha bunu beğendi.

  4. #4
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Cevap: 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK

    Bu siteyi projelendirme aşamasındayken bir çok kategoriye ağırlık verdik. Amacımız geniş bir arşiv oluşturmak, müzisyenlerin sitede aradığı bir çok bilgiyi bulmasıydı.

    Keyfi Müzik 2007 yılında bir çok müzisyenle yapılan fikir alışverişi ile en çok ihtiyaç duyulan alanları belirledik ve siteyi bu şekilde hayata geçirdik.

    Sıfırdan başlamak her zaman zordur. Özellikle bir "marka" olabilmek. Bunun içinde benzersiz ve sıradışı bir site ismine ihtiyacımız vardı. Bu sitedeki bir çok Müzisyen arkadaşımız "MZD YERİ" Müzisyen sitesinin sahibi rahmetli "Deniz" arkadaşımızı hatırlar. Bu konuda da onunla görüşmelerde bulunduk. Zira kendisi hem abimiz hem de gerçekten adam gibi adamdı. Yıllarca kendisiyle büyük bir dostluğumuz oldu. Allah mekanını cennet etsin.

    Bunun haricinde o zamanlar Md Altyapılar için hala piyasada minidisc'ler kullanılıyor, Müzisyenler müzik marketlerden ücret vererek alıyordu. Kazandığı paranın bir kısmını da bu tarz giderlere ayırmak zorundaydı.

    Biz bunları aşmak için çabaladık. Sadece altyapı için değil. Diğer tüm kategorilerdeki amacımız buydu. Aramızda evini sadece bu mesleği icra ederek geçindiren dostlarımız var. Neden bu tarz kaynaklara da çocuğunun rızkını ayırsın ki?

    Diyeceksiniz ki altyapıyı yazan da emek veriyor. Bunu asla inkâr etmiyorum, edemeyiz de. O kişi de evini geçindiriyor elbette. Ancak son zamanlarda duyduklarımız, gördüklerimiz de bize yetiyor.

    Burada üyelere tek tek özel mesaj atarak: "Bizim internet sitemiz burası.. altyapıların tanesini 6 liraya satıyoruz, altyapıyı şu şu.. kişi yazıyor, onunla beraber biz bu işi yapıyoruz..."

    Şimdi bu yakışık aldı mı? Bu terbiyesizliği yapanlar zaten azıcık vicdanları varsa yüzleri kızarıyordur.

    Tamam emeğini satıyor olabilirsin, çünkü emek vermişsin. Ama bunu bizden habersiz yaparak, bizim görmeyeceğimizi düşünerek yapıyorsan ve 1 liraya satılan o altyapıları insanlara 6 LİRAYA satıyorsan, yukarıda yazdığım amacın tamamen dışında hareket ediyorsun. Bu sitede emek var. Binlerce insanın fikri var, paylaşımı var. Madem satacaksın binlerce ilan sitesi var, git orada sat.

    Bu davranışın tamamen site yönetimi ve tüm Keyfi Müzik üyelerine yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum.

    Şimdi ne oldu?

    1) denizengin54 nickli arkadaşımız altyapılarının başka sitelerde satıldığından rahatsız olarak paylaşım yapmama kararı aldı. Kendisinin fikrine saygı duyuyorum. Bu kategoride bir çok altyapı paylaştı ve insanların duasını aldı.

    2) Metin Kır'da bu sitede bir çok altyapısını paylaştı, hatta bu kategoride bir süre de moderatörlük yaptı. Daha sonra tüm konularını yine site yönetiminden habersiz SİLDİ ve kendince emeğini korudu. Yanına bulduğu tolbar nickli üye ile diğer üyelerimize özel mesajlar gönderildi ve 6 LİRADAN altyapı satışı yapılmak istendi.


    Burada iki üyeninde durumunu yazdım. İlk arkadaşıma sadece tüm üyeler adına hakkını helâl etmesini istiyorum. Altyapılarının başka sitelerde satılmasıyla ilgili kendisine bir de iletişim maili attım, bana dönüş yaparsa bir kaç fikir alışverişi yapacağım ve yolun açık olsun diyeceğim. Fikrine saygı duyuyorum.


    İkinci arkadaşımıza maalesef hiç bir şekilde saygı duyamıyorum. Emeği ne olursa olsun burada yapılan davranışlar benim gözünde kendisini sıfır etmiştir. Kendisine ticari hayatında başarılar diliyorum.
    Yine de Metin Kır'a ne oldu diye merak eden üyelerimiz olursa bedava da reklamını yapıyorum. Altyapı "SATIN ALMAK İSTİYORSANIZ" Metin Kır ve tolbar'a ulaşın. 6 liradan size altyapı sağlasınlar.
    Boşuna sitede özel mesaj kirliliği yaratıp, insanların kafasını çelerek kimsenin zamanını almasınlar.


    Bu gerçekleri bu sitedeki bir kaç kişi dışında hiç kimse bilmiyordu. Ben de bu tarz konuları hiç bir zaman site üyelerine yansıtmadım. Ancak konu son günlerde bu kadar gündeme geliyorsa, diğer üyelerinde bu konuyu en doğru şekliyle bilmeleri en mantıklısı.

    Bundan sonra çalışmalarımıza hız veriyoruz. Bu kategori de daha yenilikçi çalışmalarda bulunacağız, bundan şüpheniz olmasın.

    Yönetim kadromuza da yeni arkadaşlar katacağız ve uzun vadede ciddi yatırımlar yapmayı planlıyorum.

    Tüm üyelerimize saygılar sunarım.

    Keyfi Müzik
    Taylan BİLGİÇ

  5. #5
    sertan koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sertan koç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK

    Size katılıyorum bu konuda. Burada yapacaksan paylaşımını yap hünerini göster yardımcı ol bir şekilde. Ticaretini git başka yerde yap yine yapacaksan. Amaç burada zaten sizde belirtmişsiniz ihtiyaçları gidermek. Siteyide bunun için hayata geçirdiğinizide söylemişsiniz. İllaki ortada emek var tabikide ama heba olmuyorki ben ona inanmıyorum çünkü dışarda bir çok amatör sanatçı gazino bar bunlara para veriyor zaten git oralarda değerlendir. Müzik cd.si kaset satan yerler bile bunun ticaretini yapıyor artık istek çok oluyor diye. Çocuklar bile karaoke cd si varmı diye kasetçiye sipariş veriyorlar doğum günü partisi için bizzat şahit oldum. Adama müzisyenim ilk defa görüyorum böyle bişey dedim abi elinde varsa getir kaç paraysa verelim parasını dedi. Oralarda çok güzel değerlendiriliyor bu çalışmalar. Ama burada da birbirimize yardımcı olarak kazanıyoruz çünkü bende olan bir başkasında bir başkasında olan bende yada diğerinde olmuyorki. Sonuçta bir şekilde paylaşarak zaten kazanıyoruz. Ama arkadaşlar armut piş ağzıma düş hesabı zihniyetindeler belliki. Git araştır bul yap bişeyler buradada arşivini genişlet paylaşımını yap yani.
    faruk 07 bunu beğendi.

  6. #6
    ızzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ızzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM...BİZ PAYLAŞMAYA DEVAM EDELİM...YÜREK ZENGİNLİĞİ HERŞEYE BEDELDİR...ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK.....

  7. #7
    okan09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okan09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK

    sertan koç kardeş sende paylaşımları yaparken eğer bi başkasının yapmış olduğu altyapı ise bunu alıntı diye belirtirsen iyi olur ,youtubede emek hırsızlığından bahsediyorsun ama bazı şarkılar benim yapmış olduğum çalışmalar en azından başkasının çalışmalarını alıntı diye belirtelim,ben bu işin ticaretinede değilim zaten öyle olmuş olsa,paylaşım yapmazdım kaldı ki hemen hemen paylaşımlarımın hepsi kendi çalışmalarım iyi veya kötü ama başkalarının bu çalışmaları sahiplenmesi beni paylaşım yapmkatan soğutuyor,biz iş görelim diye uğraşıyoruz başkaları paranın derdinde ben buna karşıyım,tüm keyfimüzik ailesine saygılar.Ha bu arada sertan kardeş işte youtubede paylaştığın video ve benim çalmış olduğum parça aşağıda...

    ANKARANIN BAĞLARI ALTYAPI - YouTube
    faruk 07 ve şanslı36 bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    ABCDEFG

  8. #8
    sertan koç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sertan koç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK

    sertan koç kardeş sende paylaşımları yaparken eğer bi başkasının yapmış olduğu altyapı ise bunu alıntı diye belirtirsen iyi olur ,youtubede emek hırsızlığından bahsediyorsun ama bazı şarkılar benim yapmış olduğum çalışmalar en azından başkasının çalışmalarını alıntı diye belirtelim,ben bu işin ticaretinede değilim zaten öyle olmuş olsa,paylaşım yapmazdım kaldı ki hemen hemen paylaşımlarımın hepsi kendi çalışmalarım iyi veya kötü ama başkalarının bu çalışmaları sahiplenmesi beni paylaşım yapmkatan soğutuyor,biz iş görelim diye uğraşıyoruz başkaları paranın derdinde ben buna karşıyım,tüm keyfimüzik ailesine saygılar.Ha bu arada sertan kardeş işte youtubede paylaştığın video ve benim çalmış olduğum parça aşağıda...

    ANKARANIN BAĞLARI ALTYAPI - YouTube
    Senin olan şarkıları tek tek belirtirmisin lütfen. Yukarıdaki şarkı ise bunu ben zaten belirtiim benim değil diye. Bunu sana göndermiş olduğun mesajda da söyledim zaten arkadaşım. Buradaki açıklamamda bile kendi yapmış olduğum altyapıları, alıntı altyapıları arkadaşlara ait olan altyapıları, düzenli olarak sunmaya çalışyorum diye belirtiyorum. Buradaki yanlış ne acaba bunu zaten çoğu paylaşımda söylüyorum alıntıysa belirtiyorum. Emek hırsızlığı kötü bişey illaki ama burası paylaşım yeri burada amaç yardımcı olabilmek ticaret değil ve ben ticaret yapmıyorum karşı olduğumu belirtiyorum. Senin olanı belirtmekse amaç al senin olsun bir şarkı ben kime ait olduğunuda bilmiyorum zaten sadece paylaştım bunuda belirttim özel olarak sana 2 gün öncede söyledim benim değil diye. Ben burada kaç kişiye istek hazırladım sen takip etmiş olsan bilirsin zaten niyetimin ne olduğunu. Millet parasını kovalamaya çalışıyor ben zevkine hazırlayıp nurada sunuyorum. Bilmiş olsan zaten böyle bir yorum yapmazsın. Ona kaldıysa internette gezen EMRAH'a ait altyapıların hepsi bana ait ve bu sitede bile ben yaptım diye hala paylaşılıyor biz niye seslenmiyoruz burada. Boşver paylaşsın diyorum birinin işine yara burada ama para ile satmaya çalışırsa burada işte yanlış o olur emek hırsızlığı o olur burada ticaret yapılmasın arkadaşım anlıyormusun benim niyetimi. Şimdi söylüyorum sana gir MDaltyapı sitelerine bilirsin zaten bu siteleri ister inan ister inanma ama gerçekten böyle bir yorum yapıyorsan bir defasına olsun incele bak ne göreceksin burada hazırlayıp kendime ait olan sunduğum altyapı orada para ile satılıyor ben burada sunmuşum ertesi gün satışa sunulmuş o sitede tarihine kadar çıkıyor zaten. Bir kere olsun incele lütfen o zaman ne demek istediğimi çok iyi anlarsın zaten. Ben sana saygılarımı sunuyorum hayırlı çalışmalar diliyorum. Özelden gönderdiğim mesajdaki gibi sorayım tekrar o senin olabilir ama istiyorsan başka bişeyler hazırlarız sonuçta amaç yardımcı olmak.
    lokman03 ve fat7 bunu beğendi.

  9. #9
    realdostum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    realdostum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK

    Eline emegine saglik dostum...

  10. #10
    müzisyeNn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    müzisyeNn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: 20 TANE SÜPER BİRBİRİNDEN GÜZEL ALTYAPI KLAVYE İLE HAZIRLANDI İSTERSEN TEK TEK

    Teşekkürler. emeğinize sağlık


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

klavye altyapıları, klavye altyapilar, klavye altyapı, coşkun sabah hatıram olsun md, md altyapı satın al, ferdi tayfur ağlamazsam uyuyamam md keyfi müzik, kılavye alt yapılar, altyapı çalışmaları indir md, klavye alt yapı müzikleri, klavye ile hazırlanmış altyapılar, ankaranın bağları notaları klavye, ankaranın bağları indir md, ankaranın bağlarını nasıl indirilir, klavye altyapı midi indir, alt yapı ben zaten yaşıyordum keyfimüzik
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. KARIŞIK SÜPER PAYLAŞIM SEÇ BEĞEN İSTERSEN TEK TEK İNDİR  "SÜREKLİ GÜNCELLENECEKT...KARIŞIK SÜPER PAYLAŞIM SEÇ BEĞEN İSTERSEN TEK TEK İNDİR "SÜREKLİ GÜNCELLENECEKT...

    Arkadaşlar herbiri birbirinden güzeldir emin olun çok beğeneceksiniz . İtina ile hazırlanmıştır devamını bu sayfadan paylaşacağım her mesajda 10 ar tane paylaşıldığı için parça parça sunacağım. İlgili arkadaşlar bu sayfadan takip edebilir tekrar tekrar konu açmayacağım karışık altyapılarda. Sürekli güncellenerek devam edilecektir paylaşıma. Güle güle kullanın. :m26:Not: Devamı alttaki mesajda.....:m26:
  2. BİRBİRİNDEN GÜZEL 6 TANE ALTYAPIBİRBİRİNDEN GÜZEL 6 TANE ALTYAPI

    GÜLE GÜLE KULLANIN ARKADAŞLAR ..
  3. FERDİ TAYFUR HEPSİ KLAVYE İLE HAZIRLANMIŞ SÜPER PAYLAŞIM İSTERSEN TEK TEK İNDİRFERDİ TAYFUR HEPSİ KLAVYE İLE HAZIRLANMIŞ SÜPER PAYLAŞIM İSTERSEN TEK TEK İNDİR

    Altyapılar Sinan Karabiyik sinano1970'e aittir. Arkadaşlar şarkıların hepsi kalvye ile hazırlanmış olup orjinalinin birebir aynısıdır diyebilirim. Zaten dinlediğinizde bunu göreceksiniz. İster toplu olarak isterseniz tek tek indirmeniz için ayrı ayrı uplod ettim. Yalnız bilirsinizki tek tek olunca her mesajda 10 ar taneden fazla paylaşamıyoruz. 48 tane şarkı paylaşacağım bu yüzden mesajlarınızı lütfen paylaşım bitince yazınızki aralık...
  4. BİR KAÇ TANE HALAY HEPSİDE ÇOK GÜZEL SEÇ BEĞEN İNDİR GÜLE GÜLE KULLANINBİR KAÇ TANE HALAY HEPSİDE ÇOK GÜZEL SEÇ BEĞEN İNDİR GÜLE GÜLE KULLANIN

    Ayrı bir konu olarak açtım karışık paylaşımlarımın arasına eklemek istemedim. Herbiri birbirinden güzel. Güle güle kullanın arkadaşlar.
  5. BİRBİRİNDEN GÜZEL EMRAH ŞARKILARI BİRARADA HEPSİ KLAVYE İLE YENİDEN HAZIRLANDIBİRBİRİNDEN GÜZEL EMRAH ŞARKILARI BİRARADA HEPSİ KLAVYE İLE YENİDEN HAZIRLANDI

    En güzel Emrah şarkıları hepsi birarada ve herbiri klavye ile yeniden hazırlandı. Bazı şarkılar farklı farklı versiyonlarda ama hepside birbirinden güzel şekilde. Güle güle kullanın. Not: Her mesajda 10 dosya eklendiği için diğerleride alttaki mesajda.
Konu Puanlaması 5 üzerinden 5,00 | Toplam : 1 kişi