Konu okan09 arkadaşımıza aitti. Kendisine emeği için teşekkür ederim.

Okan arkadaşımız bu altyapıları, kendi emeğini, bu forumla beraber bir kaç forumda da paylaşmış. Diğer forumlarda "Niye altyapılarını paylaşıyorsun?, Altyapıcılar piyasamızı öldürdü" diyen sözde Müzisyenler olmuş.

Kendisine oluşan bu baskı sebebiyle, buradaki konusunun silinmesini talep etti, sildik. Şimdi aynı konuyu ben açıyorum.

Keyfi Müzik, Türkiye'nin en büyük Md Altyapı arşivine sahiptir ve bu hep böyle kalacaktır.

Bu altyapılar sayesinde evine ekmek götüren, çoluk çocuğunun rızkını kazanan insanların olduğunu düşünemeyen o zihniyetlere inat bu konuyu tekrar paylaşıyorum. Buradan altyapıları tıkır tıkır indirip, diğer forumlarda millete caka satıp, müzisyenim diye geçinenlere bu konu armağan olsun.
Bu yaklaşımınız sebebiyle sizi tebrik ediyorum saygıdeğer admin... Müzik sayesinde Evini geçindiren ve çoluk çocuğuna bakan insanları düşünmeniz çok güzel birşey... birde çok güzel olan bir gerçek var... sevdiği işi yaparak para kazanmak ne kadar güzel birşey. Müzik yapmak ve yaptığın müzikten para kazanmak... Bırakın insanlar gönüllerinin dilediği gibi çalışsınlar yaşasınlar. Yüce rabbim herkesin rızkını ayrı ayrı mutlaka verir. Allah hepinizin işini rast getirsin inşallah arkadaşlar. Ayrıca paylaşım için teşekkürler admin