anladim, yani Hopralörlere bagli olan kablonun ucunda bildigimiz mini Jack ucu var, bu hoparlörleri sen delta 1010lt ye de baglayabilirsin tabiki, ama seninde görecegin gibi deltanin Chinch cikislari var yani creative seskarti gibi mini-jack degil, onun bir caresini bulursun artik, bir adapter alirsin mini-jack i iki adet Chinche ceviren olur bitter.

Senin bazi VST Pluginleri duyamamis olmanin sebebi onlari Cubase in mixerinde Stereo L ve R e baglamamis olmandan kaynaklanabilir, cubse de her acmis oldugun Plugin ni ses kartinin cikis kanallarina yönlendirmen gerekli, genelde stereo L-R dir, senin delta 1010lt takilinca tabi durum degisecek, cubase de cubase giris ve cikislarina girip baktiginda sadece stereo L-R giris ve stereo L-R cikis göreceksin, burda yeni Bus yani kanallar eklemen lazim, 6 adet Mono kanal daha ekleyeceksin, hem girislerde hemde cikislarda.
Tabi bütün bunlara gelmeden evvel cubasin genel ayarlarinda Midi aleti olarak Delta 1010lt Midi secmen lazim, ve Ses Asio aleti olarakta Delta Asio yu secmen lazimki bütün 8 kanal giris ve 8 kanal cikislarini cubase e baglamis olasin. umarim buraya kadar anlamissindir, varsa sorun sorarsin bu ayarlamalarda.