arabesk rap dedikmi herkes cekiliyor ama , arisz bela arabesk rapi yapti ve oldu zaten suan devam ediyor adamin 6 milyonluk sarkisi var siz he pboyle konusoynuz zaten 1 ayda 700 bin e getirin bakalim sarkinizi burda arabesk rapi kotulecenize pfff

arabesk rap seviliyor ama cok iyi olmasi lazim o kadar herkes arabesk rap yapip kendilerini rezil ediyolar burda ornek vereyim arsiz bela fundyy ahmet-k vebi kaç kisi daha 1 milyon dan 7 milyona kadar kisi ziliyor arabesk rap vardir inanin artik =D
Ben parçalarımda da zaman zaman onlara saydırıyorum. Şimdi özümde bu varken kusura bakma da senin şu mesajına saygı gösterip yan çizemem. Burada bu konuya yorum atan arkadaşların çoğunu tanımıyorum, tanıdıklarım da var ve hiç birinin şöhret kaygısı taşıdığını düşünmüyorum. O kaygıyı taşıyan rap müzik yapmaz, senin şu saydığın israflar gibi arabesk rap yapar, patlar.

Zaten o dediğin imkansız. Şu dinlediğiniz saçmalık kadar dinlenmiyor bu ülkede rapin hiç bir türü. Ama kabul edin artık rap dediğin şekilcilikle olmaz, 8dörtlük + 2dörtlük nakarat boyunca ağlak ağlak çığırmakla olmaz, Orhan Baba'dan sample kesip üzerine dumtıs ekleyerek olmaz. Eğer olayı şekilciliğe bağlayacaksak atıyorum Kaplan rapçi değil, rocker olurdu, nihayetinde adam brutal vokal kullanıyor. Sancak da muhtemelen popçu olurdu, ama değil. Neden değil? Neden gerçek rap piyasası sizinkilere tü kaka derken Sancak dizi müzikleri yapmaya kadar vardırıyor işi?

Bu forumda o kadar güzel vakit geçirirken, burayı çok severken, buradaki insanları severken, inan burayı kaybetme pahasına rapi savunabilirim. O yüzden bu konuda damarıma basma!