İlk soruna cevap: Çalışmaz. Çünkü dediğin mikofonlar için phantom power gerekir ve bilgisayarındaki ses kartında bu yok.

Behringer markası fiyat/performans olarak kötü. Yoksa iyi malları da var ama çok para. Çoğunlukla "o parayı ona vereceğine şunu al" gibi önerilerle karşılaşırsın konu Behringer olunca.

Beats Audio iyi bir ses sistemidir, ama senin işini görecek bir ses sitemi değildir. Kondenser mikrofonları çalıştırmaz. Bu sebeple iyi olması da bir anlam ifade etmiyor.

Yapacağın tarzı da keşke yapmasan. Tabi insanları tercihleri sebebiyle yargılayamayız herkes özgürdür seçiminde de, neyse. Buna yorum yapmayayım.
phantom power dediigniz bumu ?: http://www.inta-audio.com/images/pro...0-70066400.jpg ? bu ne ise yariyor tam olarak elektirik mi veriyor yoksa miki baglamak icin bumu gerekli ? http://di1-2.shoppingshadow.com/imag...+trs+xlr3m.jpg bu olmazmi ?..

phantom power ses kartimi ?..

simdi arabeskrap dedigmizde herkes cekiliyor .. cunki cok kisi arabesk rapin icine ediyor kendilerini rezil ediyor.. ben oyle mal mal sarki soylemicem arsiz bela gibi veya fundyy gibi slow sarki soylicem anlatmasi zor yaw bu arada tskr sagolun yardim ettginiz icin...