alt üst kapandıgında ses oluşan derinlikte vakumlanmaz mı :/
Kısmen dediğin problem yaşanabilir (belki)

Ama bu da deneme - yanılma yöntemi ile aşılabilir. Evi yeni taşıdığım zamanlarda odanın içinde ayaklığı oradan oraya taşıdım "nerede daha iyi alabilirim" diye. Bunun gibi altı - üstü kapatılıp açılarak denenebilir, doğru tercih bulunabilir. Her halukarda beton bir zemindense en azından bir halı olmalı bence de.

Daha önce de Reflexion Filter ve muadili ürünler hakkında birkaç tartışmamız olmuştu forumda, görsellik haricinde kendi yaptıracağın (yahut yapacağın) bir ekipman hem daha ucuza gelecektir sibiryalı'nın dediği gibi, hem de aynı etkiyi alabilirsin.

Ben bir aralar kuzenimin evindeki yansımalardan şikayetçi olmuş, plastikten büyük ekmek kasaları olur ya, onun içini bildiğiniz sünger ile kaplayıp ayaklığa monte etmiştim. Geçici süre kullandık (1 parça kaydında) Samson G-Track vardı o zamanlar, parça da budur: TaLoS & Dilefruz & Snacroz - Beni Unutma von TaLoS | Song | Kostenlose Musik, jetzt anhören

İşe yaradı kanımca. Yani o bile iş gördüyse, bu tip ekipmanlar eğer gerekli düzenlemeyi yapabilecek bütçe ve ortam yoksa, taşınabilirliği de göz önünde bulundurularak alınabilir bence.