focusrite scarlett 18i6 mi yoksa focusrite saffire pro 24 dsp mi

Bilgisayar ve Müzik içinde focusrite scarlett 18i6 mi yoksa focusrite saffire pro 24 dsp mi konusu, Presonus vsl 44 ses kartının panelinde compressor, eq, vb. ayarlar bulunuyor, Roland ın da compressor u var panelinde, focusrite plugin veriyor zaten, veya internetten de indirebilirsiniz plugin ayrıyeten....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 16 sonuçtan 1 ile 10 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: focusrite scarlett 18i6 mi yoksa focusrite saffire pro 24 dsp mi


Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    ShreDDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ShreDDeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: focusrite scarlett 18i6 mi yoksa focusrite saffire pro 24 dsp mi

    Sponsorlu Bağlantılar


    Presonus vsl 44 ses kartının panelinde compressor, eq, vb. ayarlar bulunuyor, Rolandın da compressor u var panelinde, focusrite plugin veriyor zaten, veya internetten de indirebilirsiniz plugin ayrıyeten.

  2. #2
    ferid244 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ferid244 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: focusrite scarlett 18i6 mi yoksa focusrite saffire pro 24 dsp mi

    lutfen benim de soruma cevap yazarsaniz sevinirim evde profosyonel studyo kalitesinde kayitlar almak istiyorum bunun icin rode k2 tube almayi dusunuyorum bu mikrofona yakisir ses karti da almak istiyorum bu mikrofonun kalitesini tam ortaya koyacak bunun icin pahali ses karti almam mi gerek Roland studio capture gibi yoksa ucuz bir ses karti da alsam asagi yukari ayni kaliteyi alabilirmiyim?

Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

scarlett 18i20, saffire pro 24 ses gecikme ayary, scarlett mi saffire mı, facusrite safire pro24 de kullanilan studiolar, focusrite saffire pro 24 keyfi, focusrite scarlett studio idare edebilir mi, focusrite saffire kullananlar, saffire pro ses kartı, focusrite scarlett mi saffire, focusrite scarlett 2i2 davul kaydı, ses için 16 bit mi 24 bit mi seçmeliyim, focusrite saffire pro 24 dsp nasıl, focusrite saffire pro 24 dsp kullanan, focusrite saffire pro 24 en ucuz, 18i20 mi yoksa saphire 40 mı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Focusrite Saffire Pro 24 DSP Ses Kartı (VİDEO)Focusrite Saffire Pro 24 DSP Ses Kartı (VİDEO)

    Focusrite Saffire PRO 24, Focusrite'ın yeni jenerasyon firewire ses arabirimlerinin en sonuncusudur. Tüm Focusrite arabirimlerinde olduğu gibi Saffire PRO 24 kendi sınıfının en kaliteli sese sahip ses kartı olup, kayıt müzisyenleri ve modern ev stüdyoları akılda bulundurularak dikkatle tasarlanmıştır. Yirmibeş yıllık mikrofon preamplifikatörü tecrübesi bu yeni arabirim üzerinde iki adet ödüllü Focusrite preamplifikatör ile yer...
  2. Focusrite Scarlett 2i4 16 bit Sorunu ?Focusrite Scarlett 2i4 16 bit Sorunu ?

    Arkadaşlar bu ses kartını yeni aldım 24 bit diye, windows 8 64 bit işletim sistemimde 16 bit gösteriyor sebebi nedir acaba?
  3. Focusrite Saffire 6 usb Kullanan AlanFocusrite Saffire 6 usb Kullanan Alan

    Arkadaslar ben bu kartı aldım fakat bunun kontrol panali cubasenin içinden değilde normal başka nerden acılıyor bilen var mı kartı yükledim galiba bide anlamadım ama ses geliyo. Kontrol paneli köşede ikon olarak cıkmıyo mu ?
  4. Focusrite Scarlett 2i2 Alınır..Focusrite Scarlett 2i2 Alınır..

    Mrb. Arkadaşlar Focusrite Scarlett 2i2 Ses Kartı Alınır Uygun Bir Fiyata Satmak İsteyen Arkadaşlar Msj Atsınlar..
  5. Focusrite Saffire 6 usb YardımFocusrite Saffire 6 usb Yardım

    Arkadaslar bu kartı kullanan düzgün şekilde kurup çalısan kontrol paneline ulasan varmı yardım bekliyorum bi fikir alıs verisi olarak. Kurdum zor bela ses aldım ama sanki eksik birseyler.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi