Kayıt - Ritim | Nasıl, Nerden Başlayabilirim ?

Bilgisayar ve Müzik içinde Kayıt - Ritim | Nasıl, Nerden Başlayabilirim ? konusu, Arkadaşlar uzun süredir gitar çalıyorum, kendimce bazı kayıtlarda yaptım ve hala yapıyorum ama kendimi geliştiremiyorum.. Altlara ritimler, küçük aranjeler oluşturup süslemek istiyorum yaptığım kayıtları ama bunları hangi programla yapabilirim, nasıl ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Kayıt - Ritim | Nasıl, Nerden Başlayabilirim ?


  1. #1
    by_evren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    by_evren isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Kayıt - Ritim | Nasıl, Nerden Başlayabilirim ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar uzun süredir gitar çalıyorum, kendimce bazı kayıtlarda yaptım ve hala yapıyorum ama kendimi geliştiremiyorum.. Altlara ritimler, küçük aranjeler oluşturup süslemek istiyorum yaptığım kayıtları ama bunları hangi programla yapabilirim, nasıl kullanabilirim gerçekten bilmiyorum. ŞuanAdobe Audition CS6ile kayıt alıyorum, ama aranje, ritim yapabilmek için başlangıç olarak hangi programı kullanabilirim ve o programı nereden öğrenebilirim yardım edebilirseniz çok sevinirim..

    Ekipman olarak da zayıfım ama nelere ihtiyacım var tam olarak onu bilemediğim için bilinçsiz alışveriş yapmak istemiyorum bu konuda da önerilerinizi rica edeceğim.

    Şuan sadece bir ses kartım var;

    - E-MU Tracker Pre USB 2.0

  2. #2

    Standart Cevap: Kayıt - Ritim | Nasıl, Nerden Başlayabilirim ?

    ya bende yeni başladım bana set lazım ben burdan combardoya ulaşacam nasıl ulaşabilirim bana yardımcı olurmusunuz


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Kayıt - Ritim | Nasıl, Nerden Başlayabilirim ?
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. istabulda birebir cubase ve kayıt dersi nerden alabilirim??istabulda birebir cubase ve kayıt dersi nerden alabilirim??

    arkadaşlar istanbulda cubase ve mix dersi alabileceğim kim yada neresi var? bilenlerin duyanların telefon mail adresi vermesi çok makul geçer
  2. Nasıl kaliteli kayıt alabilirim?Nasıl kaliteli kayıt alabilirim?

    Arkadaşlar Ben Arabesk Rap'Le Ugrasıyorum Evde Çok Kaliteli Kayıt Almam İçin Program Fark Edermi ? Cool Edit 2.1Pro Kullanıyroum FL Studio Karışık Gelior Ama Hangisini Tercih Edersiniz Kalite İçin+ Size Bir Kaç Örnek ArkadaşLarımın Şarkılarını Gösterecegim O Kaliteleri Nasıl YakalayaBilriim Herşeyini Detaylı Olarak Yazarmısınız Mix+Vokal Teknik Vs. Bekliyroum Şu Rap Kalitesi İçin Napmalıyım Malzemelerim Arkilerle Aynı TehLiqeLi Rapci...
  3. PA 55e nerden ve nasıl ritim yukleyecemPA 55e nerden ve nasıl ritim yukleyecem

    ARKADASLAR PA 55e nerden ve nasıl ritim yukleyecem
  4. fl stüdyoda kayıt nasıl yapılırfl stüdyoda kayıt nasıl yapılır

    ARKADASLAR FL STUDİODA KAYIT YAPAMIYORUM BILEN VARSA YARDIMCI OLSUN :ka19:
  5. pa800 ram hafızasına nerden bakabilirim nerden boşaltıp temizleyebilirim?pa800 ram hafızasına nerden bakabilirim nerden boşaltıp temizleyebilirim?

    Arkadaslar yeni pa800 aldım fakat mantıgını yavas yavas anlamaya calısıyorum sizlere sormak istediiğim şu anda kullandım set tam olarak 64 mb dolu ben bunu düşürmek istiyorum örnegi begenmedigim bi taksim var onu nasıl silerm.bide ram hafızasıı nasıl konturol edebilirim. Ne kadar yer var ne kadar dolu diye..
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi