Monitör bağlantı için yardım

Bilgisayar ve Müzik içinde Monitör bağlantı için yardım konusu, Merhaba bende m-audio audiophile 2496 ses kartı var, Yamaha hs5 monitör sipariş verdim ama bağlantıyı nasıl yapacağım, ne gibi bir kablo almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Bağlantı giriş çıkışlar şu şekilde:...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Monitör bağlantı için yardım


  1. #1
    caneker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    caneker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Monitör bağlantı için yardım

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba bende m-audio audiophile 2496 ses kartı var, Yamaha hs5 monitör sipariş verdim ama bağlantıyı nasıl yapacağım, ne gibi bir kablo almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
    Bağlantı giriş çıkışlar şu şekilde:









  2. #2
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Monitör bağlantı için yardım

    HS50 M in çivi jak girişlerini kullan daha kolay olures kartının ise RCA outputs çıkışlarını kullanacaksın. Yani iyi şaseli bir çift kablon olacak bir ucu lale jak diğer ucu ise çivi jak olacak.
    Kolay gelsin.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

yamaha hs 5 nasil
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Arkadaşlar cubase kayıt için mixer ve ses kartı bağlantı sorunu !!Arkadaşlar cubase kayıt için mixer ve ses kartı bağlantı sorunu !!

    ses kartım mixerim monitörlerim evet arkadaşlar ikisinin arasındaki bağlantıyı nasıl sağlicam çoklu esntrüman ile kayıt vs yapmak için acil yardım istiyorum hepsinin birbirine bağlantısını hangi kablolar ve nasıl yapıcam acil yardım :(
  2. referans monitör kullananlar yardım edebilir mireferans monitör kullananlar yardım edebilir mi

    Arkadaşlar m audio bx5 d2 referans monitörüm var bunları ses kartına bağlacağım (roland ua55) Hosa CSS-203 Dual TS Kablo bu ürün uygun mudur acaba yardımcı olursanız :)
  3. Monitör konusunda yardımMonitör konusunda yardım

    Arkadaşlar öncelikle merhaba. bir sorumu danışmak istiyorum sizlere. Ben de kendi home stüdyomu kurmak için araştırmalara başladım küçüklükten beri müziğe düşkünlük var. Monitörle ilgili şunu sormak istiyorum bizim düğün salonumuz var ve kullanmadığımız iki kolon var bunlar uygun olur mu veyahutta satıp işime yarayacak monitörleri alabilir miyim? Kolonlar biraz eski olduğu için özellikleri hakkında pek fikrim yok.
  4. pasif monitör bağlamak için? sorum var.pasif monitör bağlamak için? sorum var.

    Behringer 1c pasif ses monitörü aldım, içinden kablo çıkmadı. Bu monitörleri bilgisayara bağlamanın en kısa en ucuz ve en kaliteli yolu nedir arkadaşlar? cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  5. M-Audio AudioPhile 192 Ses Kartı Mixer bağlantı ve fl studioda kayıt yardım???M-Audio AudioPhile 192 Ses Kartı Mixer bağlantı ve fl studioda kayıt yardım???

    Arkadaslar bi arkadasımdan uygun fıyata M-Audio AudioPhile 192 Ses Kartı aldım elimde resimde goruldugu mixerden var. ses kartımda bu Şimdi benim sormak istediğim ses kartımı kayıt ıcın mıxere nasıl baglarım fl studio programını kullanarak mixere bagladıgım mikrafon,klavye gitar gibi enstrumanlarla kayıt yapmak bunu nasıl gerceklestırebılırım. Ses kartındaki görünün kabloylamı kayıt yapıcagım yoksa yandaki iki ufak girişden...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi