Midiyi USB Ye Çevirme Kablosu Hakkında

Bilgisayar ve Müzik içinde Midiyi USB Ye Çevirme Kablosu Hakkında konusu, Merhaba Abilerim Kardeşlerim Size Bir Sorum Olucak Benim Pa55 TR Tarzı Orgum Var Ve Ses kartım var onu Pc Midi olarak Bağlıcam Fakat Ses Kartımda Midi Girişi yok ve şöyle ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Midiyi USB Ye Çevirme Kablosu Hakkında


  1. #1
    lamartina8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    lamartina8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Midiyi USB Ye Çevirme Kablosu Hakkında

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba Abilerim Kardeşlerim Size Bir Sorum Olucak Benim Pa55 TR Tarzı Orgum Var Ve Ses kartım var onu Pc Midi olarak Bağlıcam Fakat Ses Kartımda Midi Girişi yok ve şöyle bi kablo buldum Usb To Midi Kablo Çevirici Adaptör Kablo GittiGidiyor'da 130653702

    Sizce Napiyim Alımmi Randuman verirmi yani Yada daha iyisinimi alim hepsi aynı işlevimi görüyor Bi acil yarım edermisiniz.

  2. #2
    nekromansi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nekromansi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Midiyi USB Ye Çevirme Kablosu Hakkında

    alabilirsin gayet iyi bir şekilde işini görür ...


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Midiyi USB Ye Çevirme Kablosu Hakkında
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Ses kartı ve referans hoparlör arasındaki bağlatı kablosu hakkındaSes kartı ve referans hoparlör arasındaki bağlatı kablosu hakkında

    Merhaba. MAudio MTrack USB Ses Kartı ile MAudio BX5 D2 Monitör Hoparlör arasında hangi bağlantı kablosunu kullanmalıyım, bilgi sahibi biri yardımcı olursa sevinirim. İyi günler.
  2. Yeni consender mikrofon aldım bağlama kablosu hakkında yardımcı olurmusunuz ?Yeni consender mikrofon aldım bağlama kablosu hakkında yardımcı olurmusunuz ?

    Arkadaşlar yeni consender mikrofon aldım kutudan bu kablo çıktı büyük olan XLR Mikrofona giriyorda diğer altın uçlu 3.5mm jack hangi ses kartına bağlayabilirim profesyonel bi kayıt için galiba hiç bir mixerde 3.5mm yok galiba nasıl yapabilirim yardım edermisiniz ?
  3. FL Stuio10'da çalan midiyi ,alt yapıları orguma aktarabilir miyim?FL Stuio10'da çalan midiyi ,alt yapıları orguma aktarabilir miyim?

    Herkese merhabalar, Arkadaşlar bu org işine yeni girdim öğrenmeye çalışıyorum kendi başıma, sizlerden ricam medeli mc120 var bende, fl stuio10 da çalan midiyi,alt yapıları orguma aktarabilirmiyim, yapılıyormu onuda bilmiyorum youtube da çok video gezdim bulamadım bişeyler, ingilizce olunca program tam olarak karıştıramadım programı, yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkürler
  4. cubasede Bir hazır Midiyi atıp nasıl açacağım .cubasede Bir hazır Midiyi atıp nasıl açacağım .

    cubasede Bir hazır Midiyi atıp nasıl açacağım . Arkdaşlar yardımlarınızı bkliorum flden cubaseye geçiş yptım bu bnm için biraz uğraş verici oldu .s bir hazır midiyi mesela dönenceyi nasıl açacam bir midi kanalında. .
  5. arkadaslar bu midiyi md yaparmisinisarkadaslar bu midiyi md yaparmisinis

    mumkunati olan arkadaslar lutven yardim zSHARE - sinan zorbey - elinden geleni.mid
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi