değerli arkadaşlar yıllardır orhan baba ve ferdi baba gibi müzik yapmak istiyorum ,geçenlerde kontakt 5 i gördün tamam dedim şimdi birşeyler yaparım artık diye niyetlendim ,kontakt 5 i de kurdum ama bir türlü istediğim ses dosyalarını bulamadığım için silmek zorunda kaldım , hatta bilgisayara win7 bile kurdum sırf kontakt 5 i çalıştırsın diye baktım hiç bir ses dosyasını bulamıyorum kafam attı geri sildim , yardımcı olursanız çok sevinirim , değerli ustalar.

hep youutbede videolar izliyorum hevesleniyorum , aha bu dosya süper sesler var kemanlar falan filan derken o ses dosyasını bir türlü bulamıyorum , tam buldum diye sevindiğim dosyalarda ya sorun çıkıyor ya da sesler hiç de beklediğim gibi çıkmıyor,

sizlerden yardım bekliyorum arkadaşlar , lütfen konuyla ilgilenirmisiniz, hangi ses dosyalarını indirmem gerekiyor elinde olan varsa yardımcı olursa çok sevineceğim. herkese hayırlı forumlar. ( inanın param olsa direk Korg satın alacağım ,yani o derece dosyaları bulmakta sıkıntı çekiyorum )

- - - Güncellendi - - -

değerli arkadaşlar bahsettiğim videolardan bir kaç tanesini paylaşıyorum ,

https://www.youtube.com/watch?v=4yz4SmOZI9s

https://www.youtube.com/watch?v=ZY4TWHwZoSM