MP4 den MP3, M4A den MP3, MP3 den WMA, WMA den MP3, AVI, MPEG, WMV, ASF den MP3, MP2 veya WMA, WAV, MP3, MP2, WMA, OGG, AAC, FLAC, APE, VQF veya MP3, MP2 veya WMA ,bunların dışında günümüz teknolojisine uygun video görüntü destekleyen cep telefonları için RM (realone) ve 3GP (QuickTime) programlarının dosya biçimlerine de video dönüştürme işlemi yapabilen kolay kullanıma sahip, oldukça başarılı bir program.


Farklı ses seviyelerindeki mp3 dosyalarınızın ses seviyelerini ayarlayabileceğiniz bir program.




Bu program dosya yedekleme ve bilgisayar, dizüstü, flash disk, sunucuyu senkronize etmek için kullanılır. Örneğin bilgisarınızda bulunan bir klasörü alt klasörleri ile birlikte yedekliyorsunuz. Bir müddet sonra tekrar yedeklemek istediğinizde hangi dosyalarda değişiklik yaptığınızı hatırlamanıza gerek kalmadan bu program ile tüm değişen ve yeni eklenen programlar yedek klasörünüze eklenir.




Alcohol 120%, 31 adede kadar sanal CD ve DVD-ROM yaratabiliyor, bu sayede CD'nin içeriğini sabit diskinizde tutarak CD'lerinizi bilgisayara takmak zorunda kalmıyorsunuz. Bu programı kullanarak CD ve DVD'lerinizi CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM ve DVD+RW disklerine yazabilirsiniz. Sanal CD'leri kullanmanın avantajı, CD içeriğine normal CD'lere göre çok daha hızlı erişim elde etmeniz (x 200). Bu program kullanımı kolay ve sade bir arabirimle, kullanımı daha da kolaylaştıran çok sayıda sihirbaza sahip. Alcohol 120%, normal CD, DVD ve CD RAW alt-kanal okuma metotlannı destekliyor; RAW okuma metodu, her tür CD'nin emüle edilebilmesini sağlıyor. CD ve DVD kopyalamada Session-At-Once, Disc-At-Once ve çok sayıda RAW oturum ve disk metotlan destekleniyor. Desteklenen Buffer Underrun önleme metotlan arasında BurnPro-of, Power-Burn, SafeBurn ve diğerleri yer alıyor. Aynı anda çok sayıda CD/DVD yazıcıya kayıt yapmak da mümkün. Alcohol %120'yi CloneCD, Daemon Tools ve BlindWrite karışımı olarak da tanımlayabiliriz. Sanal CD'ler oluşturmanın yanı sıra, kopya korumalı CD'leri kopyalama becerisine de sahip. Hazır ayarlar içerdiği kopya koruması mekanizmalan şunlar: Playstation (l & 2), SecuROM, ProtectCDi SafeDisc ve VideoCD. Desteklediği CD image dosyalan ise BIN/CUE, CloneCD, BlindWrite, ISO ve Discjuggler. Mutlaka deneyin.




MP3 dosyalarınızı kesip birleştirebileceğiniz bir program.