Müzik yapmam ve ailem.

Cafe Sohbet Keyfi içinde Müzik yapmam ve ailem. konusu, Müzik sensin , Eğitim sende müzik oluşturamaz . Eğitim falan yalan dolan . Çünkü yetenek varsa vardır , yoksa yetenek oluşturamazsın ....

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 2 sayfadan 2. sayfa BirinciBirinci 12
Bu sayfada toplam 16 sonuçtan 11 ile 16 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Müzik yapmam ve ailem.


  1. #11
    P.A.L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    P.A.L isimli Üye şimdilik offline konumundadır Forumdan Uzaklaştırıldı!

    Standart Cevap: Müzik yapmam ve ailem.

    Sponsorlu Bağlantılar


    Müzik sensin , Eğitim sende müzik oluşturamaz . Eğitim falan yalan dolan . Çünkü yetenek varsa vardır , yoksa yetenek oluşturamazsın .

  2. #12
    ShreDDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ShreDDeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: Müzik yapmam ve ailem.

    Mutlaka öyle, insanın duyguları çok önemli tabii ki, fakat bu devirde herkes eğitim istiyor, eğitim yoksa tekmeyi yedin hesabı, her şey diploma olmuş, bence milletimiz bu yüzden aç kalıyor.

  3. #13
    Sativus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sativus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Müzik yapmam ve ailem.

    Eğitim içindeki duyguları, bilinçli bir şekilde yönlendirmeni sağlamaz mı? O kadar da kenara itelememek lazım. Hiç bir bilgisi olmayanın geçip müzik ile uğraşacağım demesi de tuhaf geliyor bana.
    ShreDDeR ve MakeMusic bunu beğendi.

  4. #14
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: Müzik yapmam ve ailem.

    Yetenekliysen eğitim sana bir şeyler katar, değilsen eşek-altın semer ilişkisi gibi olur. Sadece diploma için değil, bilgi için o eğitim alınmalı. Aldıktan sonraki projelerinizle önceki projeleri karşılaştırırsanız, bir şeylerin yerine oturduğunu anlamak da hiç de güçlük çekmezsiniz.
    ShreDDeR bunu beğendi.

  5. #15
    ShreDDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ShreDDeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: Müzik yapmam ve ailem.

    Sizde haklısınız tabii, ben şu bakımdan söyledim, insanın içinde de müzik duygusu olması lazım mutlaka, müzikle ilgilenmekten hoşlanmayan bir insan müzik eğitimi alırsa, aile zoru ile diyelim mesala, o kişi isteksiz müzik yapar ve çok iyi melodiler ortaya çıkmaz. P.A.L'da bundan bahsetmeye çalıştı sanırım, yani ilk okulda çoğu insan müzik dersi gördü, ama hangi öğrenci müzikle çok ilgileniyor ki ? Ya da resim dersi görülüyor, hangi öğrenci resim dersini severek yapıyor ki ? Resimde ev çiziyorlar her zaman, müzikte ise şarkı söylüyorlar, nota yazıyorlar ama hayatında bir daha açıp yüzüne bakmıyorlar, böyle de bir gerçek var tabii
    Sativus bunu beğendi.

  6. #16
    Sativus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sativus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Müzik yapmam ve ailem.

    Orası doğru
    ShreDDeR bunu beğendi.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

philipd sbcmd150 nasıl çalışır, ailem müzik yapmamı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Mikrofonumda cızırtı var ne yapmam gerek ?Mikrofonumda cızırtı var ne yapmam gerek ?

    Arkadaşlar ben PHILIPS SBC-MD150 kullanıyorum ama çubuk mikrofondan birazdaha iyi ses almakla beraber ses seviyesini yükselttiğim zaman cızırtı alıyorum bunun için ses kartı almayı düşündüm veya bunu engell yebilicek bişey varmı ?
  2. ACİL YARDIM NE YAPMAM GEREKİRACİL YARDIM NE YAPMAM GEREKİR

    SELAMLAR.SEVGİLİ DOSTLAR GEÇENLERDE MEDİA MARKT DAN SAMSUNG NP 305E5A-S01TR/A6 MODELİNDE BİR LAPTOP ALDIM.BUNU ALIRKEN SATICI ARKADAŞA SAHNEDE KULLANACAĞIMI SÖYLEDİM.FAKAT LAPTOPU ANFİYE BAĞLADIĞIM ZAMAN SESİN GELMEDİĞİNİ GÖRDÜM SATIN ALDIĞIM YERİ ARADIĞIMDA BANA SES KARTI TAKTIRMAM GEREĞİNİ SÖYLEDİLER BUNA GEREK VARMIDIR NE YAPABİLİRİM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ TEŞEKKÜRLER.
  3. Sıfır Pa800 Aldım İlk Olarak Ne Yapmam LazımSıfır Pa800 Aldım İlk Olarak Ne Yapmam Lazım

    Merhaba arkadaşlar sıfır pa800 aldım ancak menülerini kullanmayı bilmiyorum Vahde set yüklü ancak sesleri ve ritimleri nasıl açacağımı anlayamadım ritim sesini kısamıyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  4. 128 mb ram takmam icin ne yapmam gerek?128 mb ram takmam icin ne yapmam gerek?

    arkadaslar bilginize ihtiyacim var ben pa800 ün ram ini yükseltmek istiyorum diyelimki rami taktim ork direk ramin yükseldigini taniyormu? tanimiyorsa eyer herhangi programmi yüklemem gerekiyor? yoksa kendim rami taksamda bile ram in calismasi icin sadece baiylerdemi programlatmam gerekiyor? yardimci olursaniz cok sevinirim tesekürler saygilarimla
  5. parça paylaşımı için ne yapmam gerek !!!!parça paylaşımı için ne yapmam gerek !!!!

    Sayın Modelotörler, sitemize elimdeki yılların birikimi olan md parçaları müzisyen arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum, hem de şifresiz ve teşekkürsüz.. ama nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum.. malum, tevellüt eski.. 1961.. yardımcı olursanız, elimde ne varsa, bu işe gönül vermiş herkesle paylaşacağım, SÖZZZZZZZZZZZ....
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi