Proje
Sanatçı emeğinin çalınmasının doğru olmadığı bilincini topluma yaymak, korsan sitelerin önüne geçmek, aynı zamanda nitelikli parçaları olan fakat dinleyici kitlesi oluşturamayan yeni sanatçılara, tüm bu olanakları sunacak bir platform sayesinde müzik dünyasına yeni yetenekler kazandırmayı amaçlamıştır.

Hesap Koruması
Projeyi tasarlarken üzerinde en çok durduğumuz noktalardan birisi hesapları güvenlikleri konusu oldu.
Bir sanatçı hesabının çalınabilir olması bizim için su götürmez bir hata olmasından ziyade korkunç bir sorun oluşturacağından hesap güvenliğini konusuna çok önem verdik.
Dinleyici üyeliklerinde sadece e-posta varken sanatçı üyeliklerinde cep onay kodunu zorunlu olmasının en büyük sebebi budur.
Kısacası hesabınızın çalınması durumunda cep onay kodu sayesinde hesabınızı hemen geri alabilirsiniz.

Mp3 Güvenliği?
NotPower da parça yüklerken 3 seçenek vardır ve bu seçenekleri sizler belirlersiniz
Ücretsiz: Tüm üyeler indirebilir
Ücretli: Bu seçeneği işaretlerken birde parça fiyat bilgisini girmeniz gerekir
Demo track: Bu seçeneği işaretlerseniz parça satılmaz/indirilemez. daha çok yorum alabilmeniz için kullanabileceğiniz bir seçenek

Sunucularınız Yeterlimi?
NotPower bulut sunucu sistemi kullanmakta, şu an için avrupa ve orta amerika olmak üzere 5 noktadan yönetilen bir ağ
sistemi ile hizmet vermekteyiz. Proje büyüdükçe alt yapımızı tabikide dahada güçlendireceğiz.
Ayrıca olası teknik arızalara karşı her 24 saatte bir sistem kendisini yedeklemekte ve uzak bir sunucuya depolamaktadır.

Eserleriniz Silinmez, Kırık/Ölü Link Derdine Son
Notpower'a yüklediğiniz eserleriniz telif hakkı sorunu yaratmadıkça asla silinmez. Kırık/Ölü linkler ile hiç bir zaman karşılaşmayacağınızın garantisini vermekteyiz.
Her Sayfa için ücretsiz olarak 200MB disk alanı tahsis etmekteyiz. Premium üyeliklerde bu alan 25 GB'a kadar çıkmaktadır.

NotPower Üyeliği, NotPower Sayfası, Avantajları
Notpower sayfaları google dostu olduğundan siz kaydınızı gerçekleştirerek içeriklerinizi yükledikten kısa bir süre sonra aramalarda ilk sırada çıkar,
Özel sayfa tasarımına sahipseniz sayfanıza giren dinleyiciler profesyonel olduğunuzu farkeder ve bu size prestij sağlar.
Arkaplan rengi, arkaplan resminizi, orta resminizi kendiniz yükleyebilir, menü yüksekliğinide ayarlayarak sayfanızı özgün bir şekilde tasarlayabilirsiniz
Sayfanızda sadece mp3 değil aynı zamanda video ve fotolarınızıda paylaşabilir blog ve etkinliklerinizide (konser v.b.) paylaşabilirsiniz
Aynı zamanda notPower sayfanızda e-ticaret yapabilir, hayranlarınıza cd, albüm, poster gibi nesnelerin satışınada başlayabilirsiniz.
Ayrıca gruplar, menajerler, ve kullanmak isteyen diğer herkes için geliştirmiş olduğumuz tek üyelik ile birden fazla sayfa özelliğimiz mevcud.
Tek bir üyelik ile birden fazla sayfa oluşturarak onları kolayca yönetebilirsiniz

Promosyon.
Kaliteyi keşfetmeniz için keyfimuzik.net ailesine özel kısa süreliğine bir promosyon oluşturmuş bulunmaktayız.
20 forum kullanıcısına ücretsiz 5 GB alan ve özel sayfa tasarımı hediye etmek istiyoruz.
Yapmanız gereken tek şey NotPower'a üye olarak bu başlık altından üyelik açtığınız mail adresini bize bildirmek olacak.
Önemli Not: Bu Promosyona dün ve daha önceki tarihteki forum üyeliği bulunan kişiler faydalanabilir.

Son olarak, proje hakkındaki yorum ve düşüncelerinizi, eksik gördüklerinizi bizimle yine bu başlık altından paylaşmanız bizleri çok mutlu edecektir.
Teşekkürler Yasin NotPower
e-posta: yasin@notpower.net