Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

Cakewalk içinde Cakewalk SONAR 8 Producer Edition konusu, Cakewalk SONAR 8 Producer Edition Kendine has muzik yaratma araclariyla tek DAW olan Sonar 8 gercekten de sarki yazma surecine yardim eder. Yeni fikirler icin arastirma veya halenki sarkilariniza ekleme ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 3 sayfadan 1. sayfa 123 SonuncuSonuncu
Bu sayfada toplam 26 sonuçtan 1 ile 10 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cakewalk SONAR 8 Producer Edition


  1. #1
    blackcode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    blackcode isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    Sponsorlu Bağlantılar


    Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    Kendine has muzik yaratma araclariyla tek DAW olan Sonar 8 gercekten de sarki yazma surecine yardim eder. Yeni fikirler icin arastirma veya halenki sarkilariniza ekleme yapmak istiyor olabilirsiniz, Sonar 8 yaraticilik engellerini yikmaniza yardimci olacaktir.

    Dimension Pro
    Sarkiniza gercek ve synth lestirilmis sesleri ilave etmenize yarar. 7 GB hacim kaplar: 2200+ program arti Digital Sound Factory Vol 2 classic Keys Pack

    Beatscape
    Kendine has loop performans enstrumani olup 16 pads, 16 step yaraticisi ve 48 efekt icerir. Loop tetikleme, taze remix yaratma veya devam eden sarkiniz icin orjinal beat alma

    Rapture LE
    Odul kazanmis Rapture VST sinin ozel versiyonu. 200 den fazla program & yuzlerce osilator sekilleri. Gunumuz pop, dans ve electronik muzigi icin mukemmel

    TruePianos Amber
    Gercekci piyano sesi saglayan VST dir. Olaganustu calabilirlik ve akustik- stil cevap verebilirlik. Tertemiz seslerle iyi performans, dusuk CPU kullanimi.

    Loop Explorer 2.0
    Midi, audio groove klip ve pattern lere "gozat" maniza izin verir. Sarkiniza cabucak fon muzigi gibi bir destek verir ve midi yi sanal enstrumanlarla onizlemenize olanak saglar.

    Butunlesik step Sequencer
    Butun enstrumanlariniz icin replik, groove, beat yaratmanin en kolay yolu. Farenizi kullanarak veya zaten ilave edilmis davul haritalari ile calismalariniza baslayin veya ilave edin.

    Limitsiz Kayit
    Limitsiz audio ve midi track, eszamanli input lar, loop kayit ve saatlerce durmadan kayit yapabilme yetenegi ki, ne kadar buyuk olursa olsun butun fikirlerinizi yakalayabileceksiniz.

    Session Drummer 2
    Gercekci ve cok onemli davul track lerini yaratmanin en eglenceli ve en hizli yolu. Gercek davulcunun sizle nasil caldigini hissetmek ve duymak istediginizde harika isler cikartir.

    Track Templates
    Projenizi kolayca baslatir. Sonar, cesitli audio, sanal enstruman track leri, hatta komple proje templateleri (sablon) icerir. Kendi templatenizi saklayin istediginiz zaman cagirin.

    Katiksiz Guc
    Sonar, cok islemcili ve cok cekirdekli bilgisayarlara destek vermek icin bir cigir acti. Simdi versiyon 8, Windows Vista ve X64 islemler icin, dusuk gecikme performansina bagli yuksek track sayisi ve kullanicilarimizin tecrubelerine daha fazla yanit verecek sekilde optimize edildi.

    AudioSnap
    Audio lariniz sanki midiyi quantize yapar gibi yapmaniza, sarkinin tamamina aninda tempo degisikligi, bozucu olmayan zamanlama duzeltmelerine imkan tanir.

    Roland V-Vocal editor
    Mukemmel vocal track lerine ulasmanizi saglar ve bu Sonara ilisiklendirilmistir. Pitch duzeltme, ifade etme, dinamikler, vibrato ve pitch to midi cevrimi.

    Comping
    Sonar bas agriniz olan kusursuz take (deneme) almayi guclu araclariyla cocuk oyuncagi sekline donusturur. En iyi performansi kolayca secin ve defosuz ses vermesi icin parcalari bir araya getirin.

    Smart MIDI Tools
    Ayarlanabilir calisma araclari ile devrimci midi editing ozelligi. 3 arac coklu islemleri gerceklestirmek icin ayarlanabilir. Vakit ve degerli zamaniniz icin az klik sayisi


    Active Controller Technology
    Sanal enstrumanlarinizin, efektlerinizin butun kontrollerine hakim olun ve miksinizi midi kontrolerinizden yapin. Simdi daha da fazla haritalarla geliyor.

    Midi Controllers
    Sanal enstrumanlarinizi ciddi bir sekilde kontrol icin Edirol PCR serisi de dahil populer midi kontrolculerini kolayca ilave edin. Hatta ACT kullanarak projenizi midi kontrolcu ile mixleyin.

    Control Surfaces
    Sonar 8, Edirol, Mackie, Euphonix ve Frontier Design de dahil olmak uzere pek cok populer control arabirimlerini destekler. En iyi "control surface" desteginin tadini cikarin.

    Synth Rack
    Sonar 8 Synth Rack projenizdeki tum sanal enstrumanlara kolayca ulasmaniza imkan verir. Sade gorunum uzerinden projenizdeki tum enstrumanlari kolayca yonetin.

    Ayarlanabilir Mixer Penceresi
    Ses, EQ, sends, pan ve daha cok bir hardware mixer gibi kontrol. Ayrica kontrol arabirimizi veya midi kontrolcunuzu kolaylikla ilave edebilirsiniz.

    Kanal Araclari
    Gain, pan/width, phase, sag- sol ayarlamalari icin sifir gecikme kanal islemleri yapma ve daha fazlasi*

    64- bit audio mix motoru
    Demek, bugun endustride olan en iyi audio kalitesinde mix yapiyorsun demek. Daha otesi, bu audio motorunun avantajina 32-bit ve 64- bit pc lerde sahip olabileceksin.

    VC- 64 Vintage Channel
    Bir channel strip dinamik processor olup, EQ, islik sesine benzer sesleri yok etmeye yarayan ozelligi sayesinde, bircok muhendisce "tracklerinizin sihirli kursunu" seklinde isimlendirilmistir. Profesyonellerce dizayn edilmis presetler barindirir ve side chaine ozelligi vardir.

    External Hardware destegi
    Harici cihanizi sonar bunyesinde kullanmaniza imkan saglar. Otomatik plug-in delay compensation for external and internal plug-ins.


    Transient Shaper
    Vurmali calgilarin dinamiklerini yontmak icin mukemmel bir arac. Drum loop lari ve perkusyon, elektrik & akustik gitarlar, piyano icin harika

    LP-64 EQ
    Bu linear- faz EQ final miksinize profesyonel parlaklik koyar. Dogru procssesing almak ve faz distorsiyonunu yok etmek parametrik EQ icin rutin bir islem.

    LP-64 Multiband
    Bir linear phase Mastering kompresor/limiteridir. Ustun nitelikli dogrusal faz teknolojisi ile izole edilmis band lar uzerinden kontrolle; lekelenmemis, temiz, duzgun, azaltma/limitleme veya ses maksimizasyonu.

    Boost 11
    Bir peak limiter olup final miksinize en yuksek ses degerini verir. Sade arayuzu ile radyo ve kopyalamaya aninda hazir olacaktir.

    TL-64 Tube Leveler
    Line driver/ leveling processor, bir ileri derecede analog vakum tuplu devre modellemesidir. Klasik kayitlarda rastlayabileceginiz sicakligi, rengi biricik tup kalitesiyle katin

    64-bit Mastering
    Dogal 64-bit audio dosyalar, track, bus, Mastering efekt insertler den, dosya ciktisi esnasinda, audionuz daima sonik butunlukte kalir.

    Ileri duzey Final Render
    Hedefiniz 64-bit floating noktasi, 384 kHz final master veya MP3/CD 16-bit/44.1 kHz ciktisi icin POW- r Dithering ve Windowed Sinc ornekleme degeri cevrimi olabilir.

    Esnek Import/Export
    Sonar, AIF, Broadcast WAV, FLAC, SD2 (Sound Designer II), QuickTime video ve diger bircok audio & video dosya formatlarini kapsar

    Surround
    Sonar 8, 30 dan fazla degisik surround formatinda mix yapmaniza imkan verir. Bitirdiginizde Dolby Digital ve Dolby Pro Logic II icin 14 gunluk SurCode limitsiz Dolby encoders ini kullanabilirsiniz.

    Isbirligi
    PC veya Mac kullanimi farketmeksizin Pro Tools, Logic, Cubase gibi diger DAW lari kullanan muzisyenlerle isbirligi yapin. Kolayca calismanizi OMF veya broadcast WAV dosyasi seklinde cikti alin.

    Muziginizi tanitin
    Projenizi bitirin ve derhal CD ye yazin ya da web e upload edin. Sonar da CD ripping, burning butunle****** ve Cakewalk publisher la streaming flash player yaratabilir, internet ortamina tasiyabilirsiniz.


    Üretici Sitesi: http://www.cakewalk.com/products/sonar/

  2. #2
    rptnklm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rptnklm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    Teşekkürler.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Kam-Paranoyak Orkestra 1-2(Beat Albüm)
    http://www.keyfimuzik.com/demolarini...eat-album.html
    http://www.keyfimuzik.net/demolarini...tal-album.html

  3. #3
    pianist99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pianist99 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    Antalya da sonar 8 ile ilgilenen arkadaşlar varmı acaba ? tanışmak isterim saygılarımla

  4. #4

    Standart Cevap: Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    dostum yeni kayıt oldum pm atamyorm

  5. #5

    Standart Cevap: Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    eyvallah çok saol..

  6. #6
    inspector - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inspector isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    pm atamyorum

  7. #7
    rptnklm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rptnklm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    Nasıl atamıyorsun yani eger bilmiyor da atamıyorsan şu şekilde: Özel mesaj atacagın kişinin kullanıcı adının üzerine tıkla orada özel mesaj seçeneğini işaretle bu şekilde atılıyor, kolay gelsin
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Kam-Paranoyak Orkestra 1-2(Beat Albüm)
    http://www.keyfimuzik.com/demolarini...eat-album.html
    http://www.keyfimuzik.net/demolarini...tal-album.html

  8. #8
    wall1971 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    wall1971 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    cok tesekkurler daha yenı oldugum ıcın şifre için size özel mesaj atamıyorum bana bildirirseniz cok sevirim.

  9. #9
    pianist99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pianist99 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    sonar LE elimde var (orjinal) bunu sonarın hangi versiyonuna kadar ücretsiz yükseltebilirim bana yardım ederseniz çok sevinirim (ingilizcem yeterli degil) saygılarımla .

  10. #10
    blackcode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    blackcode isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Cakewalk SONAR 8 Producer Edition

    sonar LE elimde var (orjinal) bunu sonarın hangi versiyonuna kadar ücretsiz yükseltebilirim bana yardım ederseniz çok sevinirim (ingilizcem yeterli degil) saygılarımla .

    Arkadaşım upgrade'in ücretsiz olduğunu sanmıyorum... Cakewalk'un sitesinde Sonar 8'e upgrade seçenekleri mevcut. Bi göz at istersen...

    SONAR 8 Producer


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cakewalk sonar 8 hakkinda hersey, cakewalk sonar 8 full indir, cakewalk sonar apps, cakewalk sonar 8 free full, cakewalk sonar 8 producer rapidshare, cakewalk sonar 8 full indir nedirr, cakewalk sonar 8 ayarları, cakewalk sonar 8 producer netload, download sonar 8 producer edition pc, sonar 8 hakkinda
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Cakewalk Sonar PE 8.3 UPDATE ONLY ISOCakewalk Sonar PE 8.3 UPDATE ONLY ISO

    Cakewalk Sonar Producer v8.3 UPDATE ONLY ISO Sadece SONAR 8.3 UPDATE Üretici Sitesi: http://www.cakewalk.com/
  2. Cakewalk Sonar 7 Producer EditionCakewalk Sonar 7 Producer Edition

    Cakewalk Sonar 7 - professional, a music sequencer with which you can create music tracks worldwide for radio and television. In the version of Cakewalk Sonar 7 Producer Edition has all the modalities and functions for writing songs from start to the final version of the issuance of songs in circulation. On the open support of industry standards for technology and equipment, flexibility in regard to the national media processing formats, and...
  3. Cakewalk Sonar v7.0 Producer Edition DVDR DYNAMiCSCakewalk Sonar v7.0 Producer Edition DVDR DYNAMiCS

    Cakewalk Sonar v7.0 Producer Edition DVDR DYNAMiCs SONAR 7 Producer Edition places no limits on your track count, bus routing, effect or instrument inserts, and includes an ample array of audio effects, virtual instruments, and innovative technologies to power your productions. ...These include the precision LP-64 EQ™ & LP-64 Multiband™ linear phase mastering plug-ins, Z3TA+™ Waveshaping Synthesizer, Dimension™ LE and Rapture™ LE, Active...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi