Çok Acil Yardım Cubase 4 synsoacc.dll sorunu

Cubase & Nuendo içinde Çok Acil Yardım Cubase 4 synsoacc.dll sorunu konusu, Cubase 4'ü yükledim fakat açmaya çalıştığımda synsoacc.dll bulunamadı yazısı gelmişti.İnternetten indirdikten sonra synsoacc.dll dosyasını bu seferde doesnt have expected interface yazısı geldi.Ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Çok Acil Yardım Cubase 4 synsoacc.dll sorunu


  1. #1
    ybsg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ybsg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Çok Acil Yardım Cubase 4 synsoacc.dll sorunu

    Sponsorlu Bağlantılar


    Cubase 4'ü yükledim fakat açmaya çalıştığımda synsoacc.dll bulunamadı yazısı gelmişti.İnternetten indirdikten sonra synsoacc.dll dosyasını bu seferde doesnt have expected interface yazısı geldi.Ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.

  2. #2
    ybsg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ybsg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Çok Acil Yardım Cubase 4 synsoacc.dll sorunu

    Anlayan yok mu arkadaşlar?

  3. #3
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Çok Acil Yardım Cubase 4 synsoacc.dll sorunu

    Ben cubase 4'ü hiç kullanmadım ama,program files'dan cubase dosyasına girerdiğnde bir dll dosyası görmen lazım,synsoacc.dll dosyasını o dll dosyasına atman gerek.Bu synsoacc.dll denen uzantı da yine program filesdaki cubase'in içinde bir yerdedir(umarım).
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

synsoaccdll hatası, cubase 5 synsoaccdll hatası, cubase synsoaccdll hatası, cubase 5 file synsoaccdll hatası, synsoaccdll cubase, synsoaccdll, cubase 5 synsoaccdll download, cubase dll problem, cubase 4 synsoaccdll, cubase synsoaccdll, synsoaccdll cubase hatası, synsoaccdll hatasi, file synsoaccdll cubase 5, synsoaccdll cubase 5 hata, file synsoaccdll hatası nedir
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Cubase 5 İnput ve Output Sorunu Acil Yardım!Cubase 5 İnput ve Output Sorunu Acil Yardım!

    Arkadaşlar Cubase 5 programını kullanmaya çalışıyorum input ve output girişlerini ayarlayamıyorum hata alıyorum.Tam olarak bana anlatabilir misiniz? Ses kartı: M audio fast track mikrofon: Stagg pgt-40 Bu ekipmanlarla kayıt alamıyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?
  2. Cubase 5 Ses Giriş Sorunu [Acil]Cubase 5 Ses Giriş Sorunu [Acil]

    Selamu Aleykum Beyler, Ses kartı: M-Audio Firewire Solo Mic: Mxl 2006 Ekipmanlar bilgisayara bağlandı fakat kayıt alırken adobe 1.5'de dahil olmak sadece sol pana ses alıyor bizde kayıtları cubasede almak istiyoruz fakat sadece sol pana ses almasından dolayı kayıtlar gecikiyor ekipmanlar yeni bi ayarı bişeyi var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Cubase 5 audio kayıt sorunu (çok acil yardım)Cubase 5 audio kayıt sorunu (çok acil yardım)

    Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar, diğer programlarda kayıt alabilirken, ses kartında veya cubase 5 in device setup unda hiç bir sorun yokken cubaese 5 te audio kayıt alamıyorum sinyal gelmiyo herşeyi kontrol ettim bakmadığım yer kalmadı ve pc ye ses gidiyo ama cubase bu sesi almıyo kafayı yemek üzereyim biri yardım ederse sevinirim.. Ses kartını sorucak olursanız EMU 1212m.. Saygılar..
  4. *** cubase sorunu yardım lutfen *** :)*** cubase sorunu yardım lutfen *** :)

    arkadaslar cubase e yeni basladım daha doğrusu baslayamadım... yukledim import audio diyorum bu sorun cıkıyor lutfen yardım edin
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi