Cubase sx3 Midi Click Problemi

Cubase & Nuendo içinde Cubase sx3 Midi Click Problemi konusu, Arkadaşlar merhaba, ESP1010 Esi-Pro ses kartı ve M-Audio 49key klavye kullanmaktayım. Ne yaptıysam standart click sesi alamıyorum. Bunun yerine Cubase içerisinde bulunan drum sesleri kullanmaktayım. Bu ayarı klasik metronom sesine ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cubase sx3 Midi Click Problemi


  1. #1
    Selman Ca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selman Ca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Cubase sx3 Midi Click Problemi

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar merhaba,

    ESP1010 Esi-Pro ses kartı ve M-Audio 49key klavye kullanmaktayım. Ne yaptıysam standart click sesi alamıyorum. Bunun yerine Cubase içerisinde bulunan drum sesleri kullanmaktayım.

    Bu ayarı klasik metronom sesine nasıl çevirebilirim? Cubase kaldırdım yeniden kurdum olmadı, ses kartını kaldırıp yeniden kurdum standart ayarlara dönsün diye yine olmadı. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

    Şimdiden teşekkürler.

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Cubase sx3 Midi Click Problemi

    Transport-metronom setup, buradan audio click ya da midi click'den istediğini işaretler , ama cubase click sesini hiç sevmem.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

noendo setap ayarlari, cubase davul seti indir, cubase sx3 için set davul indir, cubase 3 indir acıl, cubase 42 müzik yapım programı indir, ritim metronom programı, cubase sx hangi midi controller kullanılır, mıdı muzıklerı seslerı ayarlama programı, cubase midi yükleme, noendo müzik yapma programlarını indir, nuendo da metronomu kulakliğa gönderme, cubase 3 mıdi indir, cubase sx3 midi drum, ritim programları, p80 ritim sorunu
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Cubase latency problemiCubase latency problemi

    merhaba,cubase'de vokal kaydında latencyı problemı yaşıyorum buffer sıze ı ınput ve outputu ıkısınıde en dusuge cektıgımde pc kasıyor.nasıll haledebılırım avıd mbox ses kartı var,pc ise windows 8,8 gb ram,750 gb hdd gayet iyi pc.ama problemı aşamadım bana yardımcı olabılıcek bırı varsa çok sevınırım. iyi günler..
  2. Cubase Mac Bootcamp ProblemiCubase Mac Bootcamp Problemi

    Mac de kayıt yapabilmek için cubase kullanmak istiyorum fakat yeniden para vermek istemediğim için mac e bootcamp ile win 7 64 bit işletim sistemi kurdum. Cubase i buraya yükledim, çalışmasında bir problem yok. Sorun şu ki cubase de birşey çaldığımda sesi speakerlardan veriyor, hiç bir şekilde kulaklıktan ses almayı başaramadım. Normal media player vs ile çaldığımda kulaklık takınca sesi oraya veriyor ama cubase sesi speakerdan başka bir yere...
  3. Cubase 5 ProblemiCubase 5 Problemi

    PC trojan yedi ve formatlamak zorunda kaldım bir önceki kurduğum Perfect Pc idi şimdi sade bir xp kurdum fakat Cubase5 kurdum ve Tıslama yapıyor register muhabbeti çıktı ilk açılışta bir önceki perfect xp de böyle bir problem yoktu. Önemli bir proje yetiştirmem gerekiyor bu tıslama olayını nasıl kaybedeceğimizi bilen varmıdır?
  4. MIDI Kayıt ProblemiMIDI Kayıt Problemi

    Arkadaşlar herkse merhaba. Çok uzun süredir Cubase ve Nuendo kullanıyorum. Daha önceki bilgisayarımda Nuendo 3 daha sonra 4 olmak üzere iki programı da kullanırken hiçbir sorun yaşamıyordum. Midi controller olarak Yamaha p-80 elektronik piyano ve m-audio keystation 88 kullanıyorum. Keystation 88 direk usb den bağlanıyor. Yamaha p-80 için ise midisport 1x1 kullanıyorum. Buraya kadar hiç bir sıkıntı yok. Ancak 3 ay önce yeni bir...
  5. Cubase H2o  Problemi?Cubase H2o Problemi?

    Arkadaşlar merhaba, Bellek yetmezliğinden dolayı sistemimi Vista 64 bit üzerine taşıdım ama bir türlü H2o'nu 64 bit sürücüsü bulamıyorum. Dolayısıyla Cubase ve bazı vsti'ler çalışmıyor. Bu konuda acil yardımınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi