Bir arkadaş demiş Ne diye Cubase 4 veya 5 için bu kadar kıvranıyorsunuz SX3 modelinde yapamadığınız ne her hangi bir ksııtlama mı var gibisinden yazmış bencede çok dogru yerinde bir tespit Sonuçta Extra özellikler (Kolaylıklar) dışında Devrim niteligi taşıyan degişimler yok!

Ki 2-3 yıl öncesine kadar bunca dinledigimiz güzel muzikler şuan beğenmedigimiz bu Programlardan çıkmıştır yapılmıştır. Benim çok iyi tanıdıgım vede iyi bir produktör olan abimiz Hala Cool Edit programını kullanır kayıt yapar.

Hala tam anlamıyla bilmediğimiz bir çok özelligini kullanmayan arkadaşlar vardır. Onun için bence bu program bizim gibi Freeciler için yeterde artarda Biliyorum ki çoğu arkadaşımız sırf görsellik ve güncelliğini sürekli korumak istemesinden kaynaklanıyordur. Yani sonuçta 5 i kurduğu gibi şak diye albüm yapmayacak seri parça üretimine geçmeyecek...

H2o bir önceki arkadaşın dediği gibi Steinberg olamaz çünkü Cubase sx3 versiyonunda baya zarara ugramıştı, bunun çözümünüde H2o niye ortalarda yok niye Hala Cubase 4'u tam sorunsuz stabil bir şekilde kıramadılar diye sorarsanız H2o denilen ekip mi 2 kişi mi 1 kişi mi tam bilemiyorum ama Cubase kendi bünyesine firmasına kattığını sağlam yerlerden duymuştum!

Zaten başka türlü başa çıkamazsınız, Microsoft' unda bu şekilde açıklarını bulan habire İlaç üreten elemanlar firmaya almıştır almayada devam ediyor...

En iyisi basacaksın parayı alacaksın abi baktın olmuyo satarsın