CUBASE 4 Ses Kartı Tanıtmak

Cubase & Nuendo içinde CUBASE 4 Ses Kartı Tanıtmak konusu, CUBASE 5 e yeni geçtim ve altyapı projesi eklediğimde ses gelmiyor. sanırım ses kartını tanımıyor yada tanıtılmamış. forumda başka yerde devices-showpanel-vst connections vesairen yapıldığı yazıyodu ama ben ordan yine yapamadım...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: CUBASE 4 Ses Kartı Tanıtmak


  1. #1
    soinsecure23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    soinsecure23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart CUBASE 4 Ses Kartı Tanıtmak

    Sponsorlu Bağlantılar


    CUBASE 5 e yeni geçtim ve altyapı projesi eklediğimde ses gelmiyor. sanırım ses kartını tanımıyor yada tanıtılmamış. forumda başka yerde devices-showpanel-vst connections vesairen yapıldığı yazıyodu ama ben ordan yine yapamadım

  2. #2
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: CUBASE 4 Ses Kartı Tanıtmak

    En garanti yol asioall v2 yi kurup cubase in ayarlarindan asioall v2 yi secmen. Asio nun ayarlarindan da ses kartini aktif et. Az kurcala basit zaten.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase 4 ses kartı tanıtma, cubase 5 ses karti tanitmak, ses kartı proje, cubase studio 4 ses çıkmıyor, mobilepre usb adobeye tanıtma, cubase 4 ses gelmiyor, cubase 4 için ses karti, qbase 4 tanıtım, cubase asio ses kart tanıtma, cubasede ses kartı tanıtımı, cubase ses kartı tanıtmak keyfi müzik, cubase ses kartı tanıtma, ses kartı tanıtmak, cubase ses karti tanitmak
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Cubase ses kartı tanıtmak :(Cubase ses kartı tanıtmak :(

    Merhaba arkadaşlar adobe 1.5 den cubase 4 studio geçmek istiyorum cok karışık geldi ve hiç bir şey anlamadım forumdaki konuları okusamda bişey cıkarmaadım. Ses kartım u46xl ve ses alamıyorum cubaseden ayarı oldugunu biliyorum birtürlü yapamadım yardım ederseniz çok minnetar kalırım teşekkürler.
  2. Cubase ses kartı tanıtımı hatasıCubase ses kartı tanıtımı hatası

    merhaba arkadaşlar benim sorunum ses kartımın denetim masası ayarlarıyla alakalı aldığım hata mesajları.ses kartım m-audio mobile pre-usb 2 bilgisayarda denedim birinde win 7 32bit diğerinde XP sp2 yüklüydü ve ikisindede aynı hatayı verdi.. bu şekilde bir yazı geliyo.
  3. Creative Prodikeys PC-MIDI - FL Studio'ya tanıtmak?Creative Prodikeys PC-MIDI - FL Studio'ya tanıtmak?

    iyi günler.. prodikeys pc-midi cihazımı pc'me bağladım, driverlarını kurdum. fakat FL 10'da nerden tanıtıcam bunu? bi türlü bulamadım yardımcı olur musunuz?
  4. cubase için ses kartıcubase için ses kartı

    Arkadaşlar cubase' e uyumlu hangi ses kartını almalıyım...bu konuda bilgisi olan varsa yardım lütfen..
  5. Cubase & Ses KartıCubase & Ses Kartı

    Aşşağıdaki resimlerde gördüğünüz problemi nasıl giderebilirim.Kayıt yaparken cubase project'e 24 bit görünen kayıt export ederken 16 bit görünüyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi