Cubase 5.1.0'da VST Plug in hatası... Acil yardım lutfen...

Cubase & Nuendo içinde Cubase 5.1.0'da VST Plug in hatası... Acil yardım lutfen... konusu, Arkadaşlar Cubase 5.1.0 kullanıyorum. Programı yeni yükledim 1 hafta önce. Gerekli VST'leri de yükledim düne kadar sorunsuz çalışıyordu. Ama şimdi F11'e bastığım zaman VST'ler açılmıyor. Devices menüsünden VST Instruments seçeneğini ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cubase 5.1.0'da VST Plug in hatası... Acil yardım lutfen...


  1. #1
    dremre68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dremre68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cubase 5.1.0'da VST Plug in hatası... Acil yardım lutfen...

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar Cubase 5.1.0 kullanıyorum. Programı yeni yükledim 1 hafta önce. Gerekli VST'leri de yükledim düne kadar sorunsuz çalışıyordu. Ama şimdi F11'e bastığım zaman VST'ler açılmıyor. Devices menüsünden VST Instruments seçeneğini seçtiğim zaman da aynı şekilde hiçbir değişiklik olmuyor. Bilgisayarda McAfee antivirüs programı vardı onu da kaldırdım. Yine de hiç bir şekilde VST ekleyemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı? Şimdiden teşekkürler.

  2. #2
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Cubase 5.1.0'da VST Plug in hatası... Acil yardım lutfen...

    Windows 7 kullanıyor isen bu işletim sisteminin muhbirlik yeteneklerinin daha da geliştirilmiş olduğunu çok açıkca söyleyebilirim.Windows 7 nin işi gücü makineyi tarayıp karşıda biryerlerde birilerine bilgi uçurmak.Elindeki VST ler filan da lisanslı değilse 3-5 gün normal olarak kullandığın VST 6. gün birden lisans ister hale gelebiliyor (kurtadama dönüşme olayı ) Bu işin çözümü aynı makineye 2 işletim sistemi kurup Cubase çalıştırdığın sistemi internetten yalıtmak olmalı.Yoksa Win 7 lisans olaylarını,kaçak yazılımları çözüyor ustalıkla.
    Hatta bende XP ve win7 var.İnterneti olmayan Win7 nin,makinede kurulu ve internete bağlı bir XP olduğunu tespit edip onun üzerinden bile muhbirlik çalışmaları yapmaya çalıştığını gözlemledim.

    Oldukça iyi derecede bir kullanıcı olduğumu söyleyebilirim affınıza sığınarak.Bunlar benim deneyimlerim.Belki yanlışım olabilir.Dikkate almanızı öneririm.
    Dilerim sorunu çözersiniz.Selamlar


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase5 vst ınstruments acılmıyor
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. ketronXD9 hatası çok acil yardım!!!ketronXD9 hatası çok acil yardım!!!

    arkadaşlar elimde bir ketron XD9 var disketteki sesleri ritimleri açtığım zaman klavye ya kitleniyor yada kapanıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok mutlu olcam yaaa:mad::mad::mad:
  2. Cubase 5 plug inleri görmüyor acil yardımCubase 5 plug inleri görmüyor acil yardım

    waves ,auto tune ,izotope ozone hiç birini görmüyor.neden acaba
  3. Cubase 5 pencere hatası acil yardımCubase 5 pencere hatası acil yardım

    19931Selam arkadaşlar ben cubase sx3 kullanıyordum 5 e geçtim her şey çok güzel ama şu açılan pencereler büyüdüğü zaman geri getiremiyorum böyle kaldı ne indirebiliyorum ne kaldırabiliyorum böyle çalışmaksa çok zor bitirmem gereken acil bir aranje var internet te araştırdım kimsede böyle bir sorun yok ekran çözünürlüklerine baktım onlada alakalı değil kim yardımcı olabilir acaba acil cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  4. cubase 5  microsof c++ visual library hatası acil !!!!!!!!!cubase 5 microsof c++ visual library hatası acil !!!!!!!!!

    cubase 5 microsof c++ visual library hatası acil !!!!!!!!!
  5. Cubase ses kayıt hatası yardım lütfen !!Cubase ses kayıt hatası yardım lütfen !!

    Cubase de ses kayıt yaptıktandan sonra alt kanala geçip başka bir ses kaydetmek istediğimde yukardaki sesi yeniden kayıt ediyor. Lütfen yardımcı olun !!
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi