cubase 7 kurulum yardımı

Cubase & Nuendo içinde cubase 7 kurulum yardımı konusu, byler cubase 7 kurulumu nasıl yapılıyor win 8 de yardımcı olursanız cok sevınırım...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: cubase 7 kurulum yardımı


  1. #1
    sawyerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sawyerr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart cubase 7 kurulum yardımı

    Sponsorlu Bağlantılar


    byler cubase 7 kurulumu nasıl yapılıyor win 8 de yardımcı olursanız cok sevınırım

  2. #2
    ugur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: cubase 7 kurulum yardımı

    Hangi sürümden bahsediyorsunuz? Eğer tam ve orjinal sürüm ise usb e-licenser ve orjinal yükleme DVD'leri paket içinde mevcut, Cubase AI/LE-7 gibi ses kartlarının yanında hediye kısıtlı versiyonları soruyorsanız onların da dvd'si var veya internetten yasal şekilde kolaylıkla bulabilirsiniz, steinberg'ten üyelik açıp aktivasyon kodu alıyorsunuz bilgisayarınıza cubase ile beraber kurulan e-licenser control center'a bu kodu girip sorunsuz şekilde kullanıyorsunuz... Bu arada zaten cubase 6 ve 7'nin kırılmış-kopya sürümü yoktur, lisanssız kullanamazsınız.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    UAD Apollo8/Audient ID14/WarmAudio87/Rode NT5 St./Dynaudio BM6a/NS10mStd/Logic Pro X/StudioOne


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase 7 kurulumu, cubase 7 aktivasyon kodu, cubase 7 kurulum, cubase 7 krulumu, cubase 7 aktivasyon yapma, cubase 7 yükleme sorunu
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. CUBASE 5.1 KURULUMCUBASE 5.1 KURULUM

    1141011411 ARKADAŞLAR BEN Steinberg Cubase 5.1 Advanced Music Production Systemi İndirdim Toplam 6.38 gib Resimdeki Steinberg Cubase 5.1-AiR Tıllayınca 2. Resimdeki Görüntü Geliyor Neyapmam Gereke Anliyan Arkadşalar Uygar262@hotmail.com İletişime Geçsinler..
  2. cubase 4 kurulum hatasıcubase 4 kurulum hatası

    torrentle cubase 4 ü indirdim 2,66 gb boyuntunda setup u çalıştırdım .bazı aşamalardan sona syntsoft driver usb çıktı onuda geçti sona dondu 4 beş sefer denedim hep aynı şekilde donuyor. ayrıca syntsoft driver usb ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyorum acaba o çıktığında yapmama gereken bişemi var.yardım edermisiniz arkdaşlar .fl den reasona geçtim o sarmadı cubaseyi deneyim dedim .ondada en başta affalladık:)
  3. Setup_Cubase_4.1.0_64bit Kurulum yardımıSetup_Cubase_4.1.0_64bit Kurulum yardımı

    Setup_Cubase_4.1.0_64bit kuruyorum ve bana % 50 de şöyle bir uyarı verip iptal ediyor. Bu yükleme paketi bu işlemci türünü desteklemiyor. Acaba nasıl düzeltebilirim bir yolu varmı yardım ederseniz sevinirim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi