cubase 5 ve üzeri programı nasıl temin edicez yardım?

Cubase & Nuendo içinde cubase 5 ve üzeri programı nasıl temin edicez yardım? konusu, arkadaşlar programlar ateş pahası. bu uğraştan soğumak üzereyim daha başlamadan. sağlıklı bir şekilde nerden nasl indiririm? akıl verin lütfen....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: cubase 5 ve üzeri programı nasıl temin edicez yardım?


  1. #1
    labo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    labo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart cubase 5 ve üzeri programı nasıl temin edicez yardım?

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar programlar ateş pahası. bu uğraştan soğumak üzereyim daha başlamadan. sağlıklı bir şekilde nerden nasl indiririm? akıl verin lütfen.

  2. #2
    Anıl Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anıl Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Cevap: cubase 5 ve üzeri programı nasıl temin edicez yardım?

    arkadaşlar programlar ateş pahası. bu uğraştan soğumak üzereyim daha başlamadan. sağlıklı bir şekilde nerden nasl indiririm? akıl verin lütfen.
    Sitemizden telif hakkı ile korunan dosya paylaşımı yasaklanmıştır. O yüzden bu site de bulamazsınız. Fakat torrent yayın yapan sitelerde bulabilirsiniz.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase 5 ve üzeri programı nasıl temin edicez yardım?
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Yamaha or700 adaptörünü nasıl temin ederim?Yamaha or700 adaptörünü nasıl temin ederim?

    merhaba arkadaşlar yamaha or700 cihazımın adaptörü kayboldu bunu nasıl bulabilirim temin edebilirim.
  2. Hangi programı kullanmalı ve nasıl mix yapmalıyım? (Yardım)Hangi programı kullanmalı ve nasıl mix yapmalıyım? (Yardım)

    Meraba arkadaşlar.. Eve stüdyo kurdum. Mikrofon Rode nt-1 a . Ses kartı M-audio pre usb. Sizce hangi programdan kayıt almalıyım. Şuanda elimde Adobe auditon 3 var fakat Mix mastering bilmiyorum.. Mix mastering olayı en kolay bu programda oluyor yaptığım araştırmalar sonucu. Çünkü herkes cubase vs. Zor diyor.. Sizce hangi programı kullanmalıyım ? Birde Rap Vokal için hangi ayarları nasıl yapmalıyım? (Compresspor,Eq vs.) :confused:
  3. Mixer Bağlantısı Nasıl Yapılır Yardım xeny 802 nasıl baglanır yardımMixer Bağlantısı Nasıl Yapılır Yardım xeny 802 nasıl baglanır yardım

    Arkadaşlar ben behringer xeny 802 mixer aldım baglamayı bilmiyorum biigisayara nası baglarız bi yardımcı olabilirmsiz bana input ile output bölümüyle yardımcı olabilrmsz
  4. nota zayma programını nasıl cubesede acabılırım:) baglama notası azma programınota zayma programını nasıl cubesede acabılırım:) baglama notası azma programı

    nota zayma programını nasıl cubesede acabılırım:) baglama notası azma programı :confused:
  5. cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?

    arkadaşlar cubase sx 3 kullanıyorum soundfont dosyalarını cubase de nasıl kullanabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim saygılar:f61:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi