kardeş sorum çok açık aslında yazdığın kısımda ; ........ " iki kanala farklı enstrumanlar ekleyip tek midi klavye ile aynı anda hepsinden ses alıyım diyorsan ,o zaman............... "
bu kısmı anladım. aynen dediğin gibi kırmızı halkaları seçince bahsettiğin gibi oluyor . fakat yapmaya çalıştığım o değil.
yani aynı anda hepsinden birden ses almaya çalışmıyorum. dediğin şeyi yapınca bir tuşa basınca iki enstrumandan birden ses geliyor.
benim yapmaya çalıştığım şu , klavyenin belirli bir kısmını bir enstrumana diğer kısmını da ayrı bir enstrumana ayırmak istiyorum . yani bir tuşa basınca sadece bir enstrumandan ses gelsin,
diğerine basınca diğer enstrumandan. keybordu ikiye bölmek istiyorum kısacası ve enstrumanı fareyle cubaseden seçmeden çabuk ve hızlı bir şekilde iki enstruman arasında geçiş yapmak istiyorum. son olarak Söylemiş olduğun add instrument kısmını mikser üzerindenmi yapcaz yoksa boş kısımda sağ tıklayınca "add instrument track" yazan yer var ordanmı. birde midi modifier paneli nerede.

Teşekkürler kardeş