Öncelikle forumda belirli bir saygınlığa ulaştığını düşündüğüm ve koşulsuz saygı duyduğum MZSancaR'a ve adminimize hakkımdaki görüşlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Bu konu hakkında Anıl ile Facebook üzerinden yaptığımız yazışmaların ekran görüntülerini falan da alıp koyabilirdim ama "özel hayata saygı" denen şey yaşam felsefemin hep üst noktalarında yer almıştır, o yüzden hem bana yakışmaz bu, hem de genel olarak doğru bir hareket olmaz. Bunu kimin söylediğini, ne dediğini, Anıl'ın (Tripmaker) dizelerini falan takmıyorum. Ama haliyle adım geçiyor, bir cevap verme gereği duydum ve kısa bir alıntı yapacağım.

"evet parçayı dinledim, beat girdiğim bi beat
bi de dinleyenler denin ilk cümlene takılmış, benim kanyaşının girişine benziyor falan diye



senin söz çalacağını falan düşünmüyorum ama dikkat edersen sen de hak vereceksin bunu diyenlere, anlam olarak da kelime olarak da benziyor sanki



ben böyle bir şey yapmayacağını biliyorum benden yana sıkıntı yok da



dışarıdan bakınca insanlar eleştiriyor haliyle"



Anıl'a mesajlarda da defalarca söyledim, benim açımdan bir sıkıntı yok, ama nedense o hep bana "öyleyse çaldım, bir dizeni çaldım hakkını helal et" gibi biraz fevri mesajlar gönderdi, beni asıl üzen, asıl rahatsız olduğum nokta da hem bu, hem de bunun buralara kadar uzatılması. Keşke buraya bari taşımasaydın Anıl. Çünkü tekrar ediyorum, benim için gerçekten bir problem yok.

- - - Güncellendi - - -

Talos'un izni olursa facebooktaki konuşmalarımızı caps olarak atarım.
Bu mesajını görmeden yazdım af edersin. İzin demeyelim de, eğer görüşümü soruyorsan yukarıda belirttim zaten. Yine de sen bilirsin ama sıkıldım artık, harbiden sıktı.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşın kendisi böyle bir iddia da bulundu.
Güldürdün beni.