Home Studio konusunda yardım/öneri lütfen

Donanım içinde Home Studio konusunda yardım/öneri lütfen konusu, Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi evimde kendi çapımda kayıtlar almak için donanım konusunda sizlerden öneriler bekliyorum. Laptop kullanıyorum ses kartım onboard ucuz birkaç mikrofonla denedim(fugue mesela) dip ses sorunu ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Home Studio konusunda yardım/öneri lütfen


  1. #1
    GermeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GermeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Home Studio konusunda yardım/öneri lütfen

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi evimde kendi çapımda kayıtlar almak için donanım konusunda sizlerden öneriler bekliyorum.

    Laptop kullanıyorum ses kartım onboard ucuz birkaç mikrofonla denedim(fugue mesela) dip ses sorunu oluyor bunun için ses kartı gerekli ve laptop kullandığım içinde usb olmak zorunda sanırım..
    Rap müzikle uğraşıyorum birkaç arkadaşıma sorduğumda hepsi ezberlemiş "c1 al" lafını bilen bilmeyen anında aynı lafı yapıştırıyor.Sizlere sormadan almak istemedim bende.
    Kısaca bir ses kartı ve mikrofona ihtiyacım var bunun için 200 lira civarında bütçem var.
    (şunu al sıfırı şu kadardır ikinci elini şu civarda bulabilirsin gibisinden söyleyebilirseniz çok iyi olur)
    Önerileriniz bilgilendirmeleriniz için şimdiden çok teşekkürler..

  2. #2
    CiNaYeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CiNaYeT isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Home Studio konusunda yardım/öneri lütfen

    200 lira ile hiç birşey alamazsın.kendini yeterli ve birşeyler yapbilecek olarak görüyo isen stüdyosu olan bir arkadaşına git bir kaç şarkı yap ver internete olumlu tepkiler alıyosan yatırım yap almıyosan yatırım yapma.Bu iş için en az 800 tl gerekli belli bir kalite istiyorsan.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Çalışmalarım.

    http://soundcloud.com/kam-music

  3. #3
    meyusahval - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    meyusahval isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Home Studio konusunda yardım/öneri lütfen

    bence laptopunda masa ustu mikrofonu ile bi kac kayıt alsın. eger yapamıyorsa gerek yok
    baktı oluyor cevher var: edirol ua25ex sesakrtı ve nt1a mic alsın

  4. #4
    bomb19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bomb19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Home Studio konusunda yardım/öneri lütfen

    arkadaşım bikaç denemede bu iş olmaz sen o yazılanlara bakma eğer bu işi yapmak istiyosan bütçeni genişletmen lazım çünkü 200-300 tl ye alacağın ses kartı veya Mikrofon sana yine dip gürültü yetersiz ve kalitesiz kayıt problemi yaşatacaktır eğer iyi kayıtlar almak istiyosan öncelikle preamp ı sağlam bi ses kartı ve akabinde ses rengine uygun bi Mikrofon almanı tavsiye ederim ve acele etme daha yenisin çokça araştırma yapmanı tavsiye ederim.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

studyo masaları, home studio masa, home studio masası, home studio dip ses, studio masa, ev stüdyo masaları, studıo masa, önerilen home stüdyo mikrofonları, home stüdyo masaları, home stüdyo mikrofonu tavsiye, home stüdyo masasi, 200 300 liraya home studio, stüdyo için laptop öneriler, laptoptaaki dip sesi, home studio masaları
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Ritim konusunda yardım lütfenRitim konusunda yardım lütfen

    Merhaba Ben Korgpa55tr Kullanıyorum Birtürlü Sen sivası Seyret Ritmini Tutturamadım 5/8 Veriyorum Olmuyor Lütfen Yardım edin...
  2. Home Studyo konusunda yardım ?Home Studyo konusunda yardım ?

    Behringer B2 mic Behringer xenyx 502 mixer Arkadaşlar Mikrofonum mixerim tamam ses kartında sorun yaşıyorum acaba hangi ses kartını önerirsiniz usb ses kartı al diyolar bütçemde zaten kısıtlı ne yaplayım lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.
  3. pop roman konusunda yardım lütfenpop roman konusunda yardım lütfen

    arkadaşlar 9-8 pop roman lazım (taylan tarzı) elimdeki romanlar iyi ama pop tarzı değil ve altyapı-bas ları hafif kalıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  4. Home Studio Kurmak için yardım istiyorum Lütfen ayrıntılar içerde ..Home Studio Kurmak için yardım istiyorum Lütfen ayrıntılar içerde ..

    Merhaba Öncelikle... Ben bu agustos sonunda yada eylül sonunda home studio kurmak için kollarımı sıvadım. Ve siz değerli turkrock üyelerinin bilgili abilerimizin veya kardeşlerimizin güzel deneyim ve ekipmanlar hakkında bilgisi olan herkese basvurmak istedim... Herşeyiyle birlikte güzel bir home studio kurmak hayalim var. Limit En fazla 4500-5000 tl arası sizden önerilerinizi bekliyorum . Saygılar şimdiden değerli bilgilerinizden dolayı
  5. Home studio birkac soru Yardım LütfenHome studio birkac soru Yardım Lütfen

    Merhaba Arkadaşlar home stüdyomu sattım ama aradan baya geçtikten sonra yeniden başlamaya karar verdim...Rap kayıtları yapıcam evimde İlk baş Ses kartı ve mikrofon alıcam Esi maya 44 ses kartı düşünüyorum yerine o fiyatlarda daha iyisi varmı ? Mikrofon olarak M audio nova , mxl 990 veya Studio Projects B1 hangisini almalıyım? Zamanla param olunca mixer alıcam 200-250 ytl Kadar bütçe ayırabilirim ne önerirsiniz?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi