stüdyo için mikser-hoparlör

Donanım içinde stüdyo için mikser-hoparlör konusu, Merhabalar. 20-25 m² alan ve 1.9m yükseklikte bir odayı stüdyo yapmak istiyorum Müzik enstrumanlarım mevcut. Yalıtım olayını da bir yandan araştırıyorum. Ama şu an kafamı en çok kurcalayan ses sistemi. ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: stüdyo için mikser-hoparlör


  1. #1
    mekanikh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mekanikh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart stüdyo için mikser-hoparlör

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhabalar.
    20-25 m² alan ve 1.9m yükseklikte bir odayı stüdyo yapmak istiyorum Müzik enstrumanlarım mevcut. Yalıtım olayını da bir yandan araştırıyorum. Ama şu an kafamı en çok kurcalayan ses sistemi. Evde elektronik enstrumanları dizüstü bilgisayara kaydedebildiğim (ya da mikrofonlamayla diğerlerini kaydedebildiğim) M-Audio MobilePre USB ses kartım var.

    Mesela Behringer XENYX 1204 usb mikser alsam, buna doğrudan pasif hoparlör bağlayabilir miyim? Yoksa aktif mi kullanmam gerekir? Bu özellikleri pek bilmiyorum. Monitör çıkışı, hoparlör çıkışı nasıl yapılıyor falan gibi. Bu miksere nasıl hoparlör almam gerekir? Monitörün özellikleri ne olmalı(aktif/pasif)? Monitör olarak kulaklık da aynı anda kullanılabiliyor mu? Bir de hoparlörler kullanılırken aynı anda usb'den bilgisayara da kayıt yapılabiliyor mu?

    Şimdilik maliyet olarak kısıtlı düşünmem gerekiyor. Olabildiğince uygun maliyetli bir sistem elde etmek istiyorum. Bu konularda yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

  2. #2
    fbaycora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fbaycora isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: stüdyo için mikser-hoparlör

    Oncelikle elinizde mobile pre ses karti varken extradan behringer mixere ihtiyaciniz yoktur.(kanal kayit yapacaksiniz) size monitor tavsiyem kesinlikle aktiftir cunku ses kartinizdaki cikislar pasif monutorunuzun ihtiyacini karsilamayabilir buda ariza yada ses kaybina yol Acar. Sadece kulakligi bir esrde referans dinleme araci olarak onermiyorum. Sadece monitorüde onermiyorum ama kulaklik ve monitor bi ev studyosunun olmasi gereken onemli parcalaridir. (Marka, model, dinleme ortami, vb. Etkenler bu enstrumanlarin seciminde onemlidir) enstrumanlarinizi kaydederken ayni anda dinlemeniz mumkundur.


    Ayrintili destek icin :
    http://www.facebook.com/AudiobayRecords


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

behringer mixere monitör baglama, aktif hoparlör mixer bağlantısı, behringer xenyx 1204usb nasil sizce, ses mikseri tavsiye, mikser hoparlör, stüdyo için mikser power, düğün hoparlör fiyatları, amfisiz mixer hoparlör bağlantısı, mikserde monitör çıkışı, miksere hoparlör bağlamak, mixer hoparlörü, 96 liralık düğün hoparlör fiyatları, yeni mikser ve kolon fiyatları, mikser alırken evdeki hoparlöre bağlama, düğün için aktif mi pasif mi hoparlör
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Satılık Mikser,mixer,Power,Startech,PS200,Kolon,Hoparlör,A nfi,Bağlama,Elektro,vb.Satılık Mikser,mixer,Power,Startech,PS200,Kolon,Hoparlör,A nfi,Bağlama,Elektro,vb.

    Starteck PS 2000 (2 yıl vcivarında stüdyoda kullandık.) 2 x 600 wat - 4 spikon çıkışlı 20 Kanal, Dijital Reverp eco, Manuel reverp eco, Grup ve FX çıkışları Çift bant Ekoleizer, vb. Mikserin çalışmayan hiç bir düğmesi ve eksiği yoktur. yerinde gelip deneyebilirsiniz.
  2. Condenser Mikrofon için 50-130 TL arası mikser veya ses kartı tavsiye eder misiniz?Condenser Mikrofon için 50-130 TL arası mikser veya ses kartı tavsiye eder misiniz?

    Arkadaşlar Acil Yardım Edin Lütfen... Behringer C1 Studio Microfon Çalıştırmak İçin... ; ; ; ; 2.ci éL Veya Sıfır 55-130 TL Arası 48 phantom Özellikli Mixer Veya Harici USB Ses Kartı Satan Veya Önerisi Olan Çok Acil...Yardım
  3. Mikser kullanmayacağım bundan dolayı mikser yazılımı olan ses kartı onerileri?Mikser kullanmayacağım bundan dolayı mikser yazılımı olan ses kartı onerileri?

    Mixser kullanmyacağım bundan dolyaı mixser yazılımı oalan ses kartı onerileri...? Uygun bi fiyata ses kartı onerirseniz sevinirim bütcem 150 175 arası 200 de olabilir.Arkadasımın teki ESİ MAYA44 onerddide fiyatıde 150 tl 200 aras gibi bişiler sizce işime yararmı c1 mikrofunum vardır..?
  4. 2012 düğün sezonu için 2. El Düğün Hoparlör Set Almayı Düşünüyorum.2012 düğün sezonu için 2. El Düğün Hoparlör Set Almayı Düşünüyorum.

    Slm arkadaşlar. ben bu konuyu 16.10.2011 tarihinde açıyorum. kendim 1 ay önce askerden geldim. elimde Aşşağı yukarı 2000 lira var.Bursada oturuyorum. kendim 2 adet kule 2 adet bas hoparlör,3-4 adet mikrofon bir de amfili mixer almayı düşünüyorum. Şimdi ben sürekli doğu düğünlerine gidcem sokak düğünlerine yani aktif ve pasif hoparlör olayını tam anlayamadım normal düğünlere giden arkadaşların hoparlörleri ne oluyor? 1. si bunu öğrenmek...
  5. satılık pa800 için mp3 bord ve samson 16 kanal pover miksersatılık pa800 için mp3 bord ve samson 16 kanal pover mikser

    kutusunda ve sıfırdır piyasadan uygun vereceğim ilgilenen arkadaşlar 0 532 204 03 73 rıdvan
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi