M-AUDIO Fast Track USB II Driver Yüklüyemiyorum ..

Donanım içinde M-AUDIO Fast Track USB II Driver Yüklüyemiyorum .. konusu, merhaba arkadaşlar uzun süredir m-audio fasttrack usb ii kartını kullanıyorum güncellemek isterken yanlışlıkla komple silmişim nasıl bir mallık yaptıysam artık fakat yeniden kuruyorum olmuyor tanımıyor bütün işletim sistemlerini denedim olmuyor ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: M-AUDIO Fast Track USB II Driver Yüklüyemiyorum ..


  1. #1
    ylmz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ylmz54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart M-AUDIO Fast Track USB II Driver Yüklüyemiyorum ..

    Sponsorlu Bağlantılar


    merhaba arkadaşlar uzun süredir m-audio fasttrack usb ii kartını kullanıyorum güncellemek isterken yanlışlıkla komple silmişim nasıl bir mallık yaptıysam artık fakat yeniden kuruyorum olmuyor tanımıyor bütün işletim sistemlerini denedim olmuyor kendi bilgisayarımın işletim sistemi win 8 daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış arkadaşlar ciddice yazabilir mi lütfen .. ?

  2. #2
    70bpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    70bpm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: M-AUDIO Fast Track USB II Driver Yüklüyemiyorum ..

    Daha detaylı anlatırsanız yardımcı olabiliriz.Nasıl bir sorun bu normal setupu kurarken ne tarz bir hatayla karşılaştınız.

  3. #3
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: M-AUDIO Fast Track USB II Driver Yüklüyemiyorum ..

    M-audio tum driverleri guncelledi, dolayisyla resmi sitesinden indirip kurmaniz lazim, daha once bazi basliklarda linkini vermistim.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

m audio fast track usb ii driver mac, m audio mac driver yükleme, m audio fast track usb ii driver, keyfımuzık m audıo fast track ii kurulum, keyfımuzık m auıdıo fast track ii kurulum
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. M-audio fast track ses kartı aldım driver'ı yükleyemiyorum.M-audio fast track ses kartı aldım driver'ı yükleyemiyorum.

    yazılımın yönlendirdiği site biraz karışık geldi yardımcı olabilir misiniz
  2. M-audio fast track pro sp 1 32 bit driver sorunuM-audio fast track pro sp 1 32 bit driver sorunu

    m-audio fast track pro sp 1 32 bit driverını yüklemek için indiriyorum ama bir hata geliyor C:users/ada-1/appData.. diye bir hata alıyorum arkadaşlar lütfen bir yardım edermisiniz.
  3. M-Audio Fast Track II Usb Ses Kartı x64 Driver Lütfen.M-Audio Fast Track II Usb Ses Kartı x64 Driver Lütfen.

    Selam Arkadaşlar M-Audio Fast Track II Usb Ses Kartı Aldım İçinden Çıkan Cd İle Yükleyemedim Çünki Windows 7 64 Bit Desteklemiyor Yazılım. Lütfen Bana Bir Driver Verirmisiniz. Windows 7 x64 Uyumlu. Bu Arada Yükledikten Sonra Eski Ses Kartını Devre Dışı Nasıl Bırakacağım Hakkındada Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  4. Rode Nt1-A,Behringer B-1 Ve M-audio Fast Track Pro,M-Audio Fast Track II Usb Alınır.Rode Nt1-A,Behringer B-1 Ve M-audio Fast Track Pro,M-Audio Fast Track II Usb Alınır.

    2.El Veya Sıfır Farketmez. 2.El Satacak olanlar Kutusunda,Çiziksiz ve Aparatlarıyla Olmasını istiyorum.Sıfır Aradığım Zaten Açılmamış Olacak Ses Kartları içinde Aynı Kural Geçerli Satanlar ;
  5. m-audio fast track pro driver 32bit mi 64bit mi yüklemem gerek?m-audio fast track pro driver 32bit mi 64bit mi yüklemem gerek?

    selam arkadaşlar. ben kayıt işinde daha çok yeniyim. windows 7 işletim sistemi kullanıyorum. m-audio fast track pro ses kartım için kaç bit driver yüklemem gerek? 32 ya da 64 bit?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi