cubaseye iki kulaklık nasıl bağlıcaz sorum var

Donanım içinde cubaseye iki kulaklık nasıl bağlıcaz sorum var konusu, Arkidişler cubase kullanıyorum fakat iki tane kulaklık bağlamak istiyorum anlamıda şudur birisi mono kayıt girerken onun girdiği kayıdı o anda duymak istiyorum onunla beraber duymak istiyorum ama ses kartımda birtane ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: cubaseye iki kulaklık nasıl bağlıcaz sorum var


  1. #1
    espanyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    espanyol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    cubaseye iki kulaklık nasıl bağlıcaz sorum var

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkidişler cubase kullanıyorum fakat iki tane kulaklık bağlamak istiyorum anlamıda şudur birisi mono kayıt girerken onun girdiği kayıdı o anda duymak istiyorum onunla beraber duymak istiyorum ama ses kartımda birtane kulaklık girişi var elimde Roland tricapture ses kartı var ama ben iki tane kulaklık kullanmak istiyorum bunu cubasede nasıl yapıcaz ?????

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: cubaseye iki kulaklık nasıl bağlıcaz sorum var

    Boyle birseyi ilk defa duyuyorum.

    Ayni anda iki kulaklik mi kullanacaksin?

    Kayit esnasinda kullandigin kulakliga kayiti yollayarsin zaten. Bir de bu olay cubase ile ilgili degil, ses kartinla ilgili olur.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  3. #3
    edrck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    edrck isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: cubaseye iki kulaklık nasıl bağlıcaz sorum var

    Merhabalar Arkadaşım,

    Olayı karmaşıklıktan çıkarıp şöyle cevap verelim; Eğer ses kartının iki tane kulaklık çıkışı varsa iki ayrı kulaklık takabilirsin ancak onun dışında tek kulaklık çıkışı üzerinden sinyalleri bölme imkanın yok.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Sound Engineer , Recorder & Mixer , Producer , Live Sound Master


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

fasttrack 2 kulaklık aynı anda
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. mikserdeki kanalları ayrı ayrı cubaseye nasıl tanıtabilirm??mikserdeki kanalları ayrı ayrı cubaseye nasıl tanıtabilirm??

    arkadaşlar 32 kanallı behringer mikserim var ses kartım fasttrack pro. baterinin 7 mikrofonu var bu mikrofonları mikserin ilk 7 kanalına bağlıyorum kicki flartom hi tom vs... cubasede kayıt yaparken hepsi tek bi kanal olarak kayıt oluyor. ben hepsini ayrı ayrı 7 kanalda kaydetmek istiyorum ve sonrasında üzerlerinde tek tek çalışmak istiyorum. ben deneyerek bulmaya çalıştım ama işin içinden çıkamadım lütfen yardımcı olurmusunuz??
  2. Ses kartı, kulaklık ve mikrofon alacağım, sizce nasıl bir seçim yapmalıyım?:)Ses kartı, kulaklık ve mikrofon alacağım, sizce nasıl bir seçim yapmalıyım?:)

    öcncelikle selam olsun arkadaslar.ben 2 aylık emeğim sonucu biriktirdiğim bütcemle bi stüdyo kurmak istiyorum.evde yalıtım yok ama almadan önce size de danısmak istedim.fikirlerinizi lütfen asağıya yazın arkadaslar.ben kasada fan sesi yksek oldugundan gittim delik açıp öbür odaya attım kasayı alcağım ekipmanlar sunlar: sennheiser hd 202 kulaklık rode nt2a mic m-audio fasttrack USB II ses kartı bi tavsiyeniz varsa suna su gider gibi lütfen...
  3. M audio Firewire Solo Ses Kartını Pc ye nasıl bağlıcaz.M audio Firewire Solo Ses Kartını Pc ye nasıl bağlıcaz.

    Merhaba arkadaşlar.Ses kartımın kutusundan 2 tane kablo çıktı.Bu iki kabloyu ses kartına takıp diğer uçlarınıda bilgisayarın firewire girişlerini takıp adaptörümü takcaz,yoksa sadece 4 line olanı ses kartına ve bilgisayarın firewire olan kısmına takıp adaptörü takcaz.???
  4. cubaseye klavye tanıtımıcubaseye klavye tanıtımı

    arkadaşlar lütfen yardım edin.elimdeki pa 80 orgu midi klave olarak kullanıcam ama bu orgu cubaseye nasıl tanıtıcam. usb midi ara kabloyu kullandım. ama cubase nasıl görecek benim orgu? sample sesleri orgumla çalmak istiyorum lütfen yardım edin :(
  5. cubaseye wst eklemek?cubaseye wst eklemek?

    arkadaşlar cubase sx 3 war bende wsteleri çok az özel we orjinal wstler ekleyip wokal kayıtlarıma ii bir mix yapmak için yardımcı olun!wat nasıl eklenior cubaseye ?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi