Ses kartı neden desteklemesin, +48v özelliği var zaten 2i2'nin, rode'un ön panelindeki "8,O," şeklindeki simgelerden kalp şeklinde olanı yani cardioid modunu seç. 80 ve 40 şeklinde olan ayar ise alçak frekansları kesme özelliğidir, dipsesleri azaltıcı birşeydir, vokal ve genel enstruman kayıtlarında kullanmanda bir mahzuru yoktur, 40 yapabilirsin mesela. En alttaki de -10/0/-5 zayıflama şalteridir, mesela kick, brass zurna gibi çok şiddetli ses veren kaynakları bu ayarı - değere düşürerek alırsın ki Mikrofon distorsion'a uğramasın, bu ayarı da vokal için 0'da bırak.

Gelelim focusrite üzerindeki ayarlara:
+ Öncelikle +48v'u açmadan önce bütün bağlantıların hazır olsun, yine mikrofonunu sökmeden önce +48v'u kapatıp sök, bu işleme dikkat et yoksa zarar görebilir Mikrofon.
+ Mümkünse orjinal kablosunu kullan, değilse kablonun 3 pin'li xlr olduğundan emin ol, bazıları neyin kafasını yaşıyorsa artık 2 kanal kabloyu içten köprüyle 3 kanal gibi yapıyor, o sadece dinamik mikrofonları çalıştırır.
+ Sonra ses kartının üzerindeki direct monitoring'i "on" yapıp yavaşça gain ver, kulaklığına net bir şekilde ses gelmesi lazım.

Buraya kadar denedikten sonra sonuç alamazsan cevap yaz ve cihazların, bilgisayarın ekran görüntüsünün vs. resmini çekip as, yardımcı olalım.