FL'de kayıt alırken sesimin bana direkt olarak gecikmeden gelmesi.

FL Studio içinde FL'de kayıt alırken sesimin bana direkt olarak gecikmeden gelmesi. konusu, Normalde sesim 1 saniye ara ile kulaklığa gelmekte. bunu mixer'den kapatıyorum fakat o zaman da sadece beat duyuluyor. geçenlere bir hata oldu ve kendi sesimi olduğu gibi duyma şansı yakaladım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: FL'de kayıt alırken sesimin bana direkt olarak gecikmeden gelmesi.


  1. #1
    eksen4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eksen4 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart FL'de kayıt alırken sesimin bana direkt olarak gecikmeden gelmesi.

    Sponsorlu Bağlantılar


    Normalde sesim 1 saniye ara ile kulaklığa gelmekte. bunu mixer'den kapatıyorum fakat o zaman da sadece beat duyuluyor. geçenlere bir hata oldu ve kendi sesimi olduğu gibi duyma şansı yakaladım ve fark ettim ki ses tonumu böylece çok daha iyi ayarlayabiliyorum. fakat adı üstünde hataydı ve fl'i yeniden başlatmak zorunda kaldım. bu olayı nasıl yapacağım. ASİO ile mi alakalı yoksa bu bir ayar mı? sesimi gecikmeden duymak istiyorum.

    mic: c1
    ses kartı: um2

  2. #2
    ibrahim24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ibrahim24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: FL'de kayıt alırken sesimin bana direkt olarak gecikmeden gelmesi.

    ASIO ayarlarından Buffer Size seçeneğini en düşük ayara getir. Normalde 512 ayarlıdır, onu düşürmeyi dene.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

FL'de kayıt alırken sesimin bana direkt olarak gecikmeden gelmesi.
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Yamaha PSR E-333 direkt kayıtYamaha PSR E-333 direkt kayıt

    Yamaha PSR E-333 orgumun USB Type-B çıkışı var fakat normal USB girişi yok. Bu durumda ben bilgisayarıma direkt olarak nasıl kayıt yapabilirim? Hangi programı kullanmamı tavsiye edersiniz? Babam sordu bu arada acil cevap bekliyorum.
  2. Yamaha PSR E-333 direkt mp3 gibi ses kayıt özelliği yok direkt nasıl sesi kaydederim?Yamaha PSR E-333 direkt mp3 gibi ses kayıt özelliği yok direkt nasıl sesi kaydederim?

    Yamaha PSR E-333 direkt mp3 gibi ses kayıt özelliği yok direkt nasıl sesi kaydederim? Bunun için bir cihaz veya aparat mümkün müdür? Yaptığım şarkıları direkt en net şekilde kaydetmek istiyorum.
  3. Kayıt Alırken Eksiklerim ?Kayıt Alırken Eksiklerim ?

    Merhaba Arkadaşlar Sinir Olduğum Bişi Var Şu Kıçıkıırık Arabesk Rap Miss Kader - Hasret Kokar Adın - 2014 - YouTube Kaydı Ne kadar Güzel ve cihazları okadar iyi değil benim arkadaşım ama Benim Cihazlarım Behringer b2 pro Behringer xenxy 1832fx Yamaha audigram3 Seskartı Var Kayıt Alırken bu kadar güzel olmuyor acaba mix denmi cubase 7 kullanıyorum lütfen.
  4. kayıt alırken vocalde cızırtı sorunukayıt alırken vocalde cızırtı sorunu

    kayıt alırken vocalde kullagı tırmalayan cızırtılar olusuyor ses kartı creative sound blaster 7.1 mıkrofon rodent1a pop fıltre var ama cızırtı gıtmıyor (home studyo)kullandıgım program adobe1.5 sorunu nasıl cozebılırım yardım edersenız sevınırım tesekkurler sımdıden
  5. Audition Kayıt Alırken Noise SorunuAudition Kayıt Alırken Noise Sorunu

    Sorunun yazılım kaynaklı olduğunu denemelerle çözdüm. Sorun tam olarak şu; Edit View'deyken noise yok kayıtlar gayet temiz ama Multitrack View'e aldığımda küçükte olsa(benim için büyük sorun) noise var. Cool edit kurdum aynı sıkıntıyı onda da yaşadım. Pes etmedim Sony Acid Xpress 5 kurdum aynı sıkıntı onda da var. Bilgisayarın kendi ses kaydedicisi bile noise yapmazken bu programlar belirttiğim şekildeyken noise veriyor. Sorun eskiden yoktu yeni...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi