değerli arkadaşlar başka bir sitedeki bir arkadaşımızın yardımlarıyla haberdar olup indirdiğim ses dosyaları sizlerde kullanmak isterseniz buyurun, 32 gb lık süper bir arşiv.

web sitenin adresi burda.

http://juzisound.com/tsslibrary.php


dosyanın nasıl kullanacağını bilemeyen arkadaşlarda burdaki videoyu izleyerek dosyaları wav formatına çevirebilirler.

https://www.youtube.com/watch?v=TXcVir0hW5w

umarım faydalı bir paylaşım olmuştur arkadaşlar , her türlü açıklama videoda mevcut ,
galiba birde buna kontakt 5 indirip kurmak gerekiyor , fl studo da dwp ses dosyası olarak açtım ama ses yerleri baya düzensin çıktı.

arkadaşlar dosyalar bozuk felan değil yukarıdan tek tek indiremezseniz , aşağıdaki 4gb partar halinde veya 32 gb torrent var gerisi sizin bileceğiniz iş tabi . arkadaşlar dosyalar bende sorunsuz şekilde çevrilip çalıştı , umarım sizlerdede sorunsuz bir şekilde çalışırız. şuan için notaların yerlerine gelip tuşilara bastığımda doğru sesi vermesi gerekiyor onun ayarıyla uğraşıyorum geliba oda kontakt 5 i kurunca otomatik düzelir, çünkü arkadaş kontakt 5 i de indir kur demişti.

dosyalardan en iyi şekilde verim almanız ümidiyle. herkese hayırlı forumlar.

( önemli not , değerli arkadaşlar dosyalarla ilgili şu önemli açıklamayıda yapayımda sonra bana kızmayın, burdaki dosyaları indirenin kendi sorumluluğu , sonra virüs çıktı bozuk çıktı gibi şeyler demeyin bana , bende sorunsuz bir şekilde indi ve çalışıyor )

burdaki amacım sizlere biraz olsun fayda sağlayabilmek , hepinize hayırlı günler.