Selamlar;
Çok orjinal olmuş çok hoş sesler.
Varranger2 v1.17 Korg pa serilerini okuyabiliyor galiba benzer videolarda birkaç kez varranger 2 gördüğümü hatırladım. Varranger nasıl bişey anlayamadım. pa serisi style çevirdim birkaç tane, biraz oldu varranger i çalıştırdım seslerin yeri tam denk gelmedi kızdım ne varsa sildim

şimdi performance mode üzerine çalışıyorum. şu sol el ile akor olayını da %70 çözdüm küçük sıkıntılar kaldı. Sol el ile akor olayını daha rahat nasıl çözebiliriz acaba?
realguitar vst ayarlıyorum pattern olarak bastığın akoru 10 numara eksiksiz çalışıyor. bass gitar için purity de sequencer sayfasında yazıyorum ikisini de c1 den c2 ye kadar klavyeden tuş veriyorum solo çalacak yer de kalıo sol taraf sadece akor oluyor ama hala istediğim olmadı...
klavyelerde bastığın notaların akorunu tasarlanan şekilde çalıyor. bunu fl de yapmak istiyorum. klavyeye verilecek parayla dokunmatik ekranlı bomba bir pc ve bol tuşlu bir midi klavye ortalığı yıkar... klavye yanında hiç kalır ama işte sol el akor.... ne yapabiliriz bunu acaba? çok canım sıkıldı bu konuya ... kafayı yicem..
adamın biri yazılım yapmış org gibi çalışıyo aynı akorlar falan yazıp geçiosun da sesler bktan...
pc de çok kaliteli ses alınabiliyo... akor yapamıoz... bir el at kardeş omuz çık destek çık da çözelim meseleyi..

- - - Güncellendi - - -

bu arada bu arkadaş da güzel zurna sesi yapmış
https://www.youtube.com/watch?v=epzKuGL2bKE

- - - Güncellendi - - -

https://www.youtube.com/watch?v=NYkupaVBOOQ

ÖNCELİKLE YORUM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
VARRANGER 1.17 Korg SERİSİ RİTİMLERİ OKUMUYOR SADECE PA 80 YADA STANDART KİTİLE YAZILAN PA SERİSİ RİTİMLERİ SFF FORMATINA CONVERT EDİP VARRANGER DE KULLANABİLİRSİN.

FL STUDİO DA AKOR KONUSUNA GELİNCE BEN ÇOK UĞRAŞTIM OLMADI ELLE YAZMAK GEREKİYOR BAHSETTİĞİN YAZLIMI BİLMİYORUM AMA EN KOLAYI MİDİ KLAVYE BOL MİKTARDA VST BİRDE CUBASE İLE MUHTEŞEM ŞEYLER ÇIKIYOR (CUBASE KULLANMIYORUM ) ÖNCE VARRANGERDE RİTİMİ AÇ ZATEN EŞZAMANLI AKOR BASABİLİYOSUN SEN SADECE AKORLARI BASARKEN CUBASE KAYIT EDİYOR SONRA BİR KAÇ KANAL DAHA AÇIP SOLOLARI YAZIYOSUN. AYNI ŞEYİ FL STUDİO ÜZERİNDEN YAPAMADIM. SÜREKLİ Bİ EKSİKLİK ÇIKIYOR.
ŞUAN YAPABİLDİĞİM VE ALIŞTIĞIM VARRANGER DE YAZACAĞİM ŞARKININ AKORLARINI YAZIP MİDİ OLARAK KAYDEDİYORUM FL DE AÇIP ÜZERİNE ÇALIYOR PARÇAYI OLUŞTURUYORUM.

ÖRNEK :https://www.youtube.com/watch?v=t3YzljcqGcQ

ÖRNEK :https://www.youtube.com/watch?v=q3_x6o7ovJk