kaç paraya satıyorsun aydın abi setlerini sende herhalde emo gibi 600 700 e satarsın, valla sektörü kurmuşsunuz yakında setleri yapanların hepsi müzisyenlerin sayesinde villa dikecek, emekten bahsediyorsunuz bide, ne emeği ya resmen müzisyenlerin kanını emiyorsunuz bi set 600 milyon olurmu yaa asıl siz müzisyenlerin emeğine saygısızlık yapıyorsunuz yyyuuuuhhh yyyuuuuhhhh yyyyuuuuuhhhh başka bişey demiyom...
Bu nasıl bir sesleniş ve nasıl cahilce ve görgüsüzce bir tavır anlayabilmekte zorlanıyor aklım.
Burası, istenirse yönetim tarafından, arkadaşların üretimlerini pazarlaması öngörüsüyle BAL gibi ticarethaneye çevrilebilinir.
Ve fakat, lakin, amma....
4 tane mesaj yazacak kadar siteyle bağı olan ve sitenin yayın anlayışına dair bihâber olmaktan öte kabalaşan tavırlar...
Bir yanlışlık değil bu yaklaşım... Bu yaklaşımda kasıt var...
Ciğere erişememek mi? Başka gerekçeler mi var maddî ve mânevî?
Her ne olursa olsun; sanal bir mekânda daha anlayışlı; görgülü, kibar olmalı ve mekânın kurallarına uygun adım atmalı kişioğlu.
Banlanmış sonuç olarak... Fakat okuyunca gerildim ve yanıtlama gereği hissettim. Bu ne kabadayılık, ne ahkâm anlayamadım.
Kusura bakmayın.

Paylaşmak erdemini gösteren ve emek sarfederek üreten, buraya başka yerden bilgi ve dosya taşıyan her arkadaşımı saygı ile selâmlıyor; kazara böyle bir olayın tekrarlaması durumunda, karşılıklarla polemiğe kargaşaya dalınmadan, yalnızca yönetime bildirmekle gereğinin yapılmasını bekliyorum.

Buralardayım...