Pa 800 Pitch bend ayarı

Korg Klavyeler içinde Pa 800 Pitch bend ayarı konusu, Arkadaşlar Pa 800'de pitch bend ayarının bütün performanslarda aynı olması için nasıl kayıt ediyoruz? Mesela pitch bend'i 1 yapıp mixer/tuning'den Write Performance deyip 1. bank 1. performansa kayıt yapıyorum ama ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Pa 800 Pitch bend ayarı


  1. #1
    wade21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    wade21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Pa 800 Pitch bend ayarı

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar Pa 800'de pitch bend ayarının bütün performanslarda aynı olması için nasıl kayıt ediyoruz?

    Mesela pitch bend'i 1 yapıp mixer/tuning'den Write Performance deyip 1. bank 1. performansa kayıt yapıyorum ama orgu kapatıp açtığımda sadece o performans için kayıt altına alınıyor. Diğer bütün performanslara da aynı kaydı yapmak için ne gerekiyor?

  2. #2
    atilgan9999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    atilgan9999 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Pa 800 Pitch bend ayarı

    Bildiğim kadarıyla performance'lara tek tek kaydetmek gerekiyor bu şekilde.Ama bu çok zahmetli bir iş.Keşke bir kolay yolu olsa.
    Çözümünü bilen arkadaş varsa yazsın lütfen.
    Ayrıca pitchbend hassasiyet ayarı 1 mi olmalı acaba?Bu konuda silgisi olan var mı?Ayarı 2 yapınca seslerde kaymalar oluşuyor.Bunu standartı nedir acaba?

  3. #3
    ali22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ali22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Pa 800 Pitch bend ayarı

    Korg pa800 Aynı sorun bende de var çözümü nedir bilmiyorum

  4. #4
    ali22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ali22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Pa 800 Pitch bend ayarı

    Merhaba arkadaşlar, ben de aynısını yaptım PITCH BEND CALIBRATION Korg pa800 pictbend sesi bozmaya başladı yani sanki ayarı olmamış gibi bazaen 1 ton yukarı bazen bir ton asağıdan ses geliyor bazende bozuk ses geliyor nasıl düzelir buu ? yani sorum şu, fabrika ayarlarına sıfırlama mümkün mü, eğer bilen biri varsa cevabınız için çok teşekkür ederim


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

pa800 pitch bend ayarı, pa 800 pitch bend ayarı, korg pa 800 pitch bend ayarları, korg pa 800 pitch bend, korg pa 800 pitch bend fiyatı, pa 800 pitch bend fiyatı, pitch bend tamiri, pa 800 pitch bend tamiri, korg pa 800 pitch bender ayarı, pa 800 pitch bend, pa 800 pitch bend ile sese tekrar, pa 800 pıc bend ayarı, korg pitch bender ayarları, pa800 pitch bend fiyatı, pa 3x picment kapatma
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Fl studio pitch bend sorunu yardım edinnn : ((((((((((Fl studio pitch bend sorunu yardım edinnn : ((((((((((

    Arkadaşlar . org aldım :S usp ile pcye bagladım fldende rahatlıkla calabiliyorum fakat. pitch bend calısmıyor fl studioda nasıl çözerim lütfen yardım edin: S:SS tel : 05433812997 Lütfen bana ulaşın yardımcı olun ihtiyarcım var :S
  2. yamaha a 1000 pitch bend lütfen yardımyamaha a 1000 pitch bend lütfen yardım

    merhabalar arkadaşlar benim yamaha a1000 orgum var orgun pitch bendine dokunup bıraktığımda ses eski haline dönmüyor tekrardan oynayarak sesi eski haline getiriyorum bunu nasıl tamir edebilirim veya nerde yaptırabilirim beyoğlu tünel tarafında bu işleri yapan yamahanın servisi vardı bana iletişim bilgilerini verebilirmisiniz.
  3. KORG PA3X için pitch bend led show yaptım.KORG PA3X için pitch bend led show yaptım.

    Umarım beğenirsiniz. Devre tasarımı da bana aittir. KORG PA3X PITCH BEND COLOR SHOW.mp4 - YouTube Umarım beğenirsiniz. Cihazınıza hava kadar.
  4. A300 Tr V 2 de Pitch Bend Ters BağlanmasıA300 Tr V 2 de Pitch Bend Ters Bağlanması

    Orgu yeni aldım.Normalde pitch bend kullanarak perdeyi yükseltmek için yukarı alçaltmak içinse aşağı çeviriniz.Ama benim ki tam tersi aşağı çevirdiğimde ses yükseliyor kalınlaşıyor yukarı çevirdiğim zaman da ses inceleşiyor.Bu bir donanım arızası mıdır?yoksa orgun menüsünden düzelir mi bilen varsa yardım ederse çok makbulegeçer.
  5. AXIOM 49 PITCH BEND SORUNUAXIOM 49 PITCH BEND SORUNU

    SLM,YENI ALDIGIM AXIOM 49 MIDI KLAVYEMIN PITCH BEND'INI FL 8 DE VST LERE ADRESLEYEMIYORUM..AXIOM KULLANAN ARKADASLAR YAZARSA SEVINIRIM..ENIGMA ILEDE OLMADI,INDIRDIM XML DOSYALARINI..
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi