Arkadaslar hepinizin geçmis bayramini kutlarim oncelikle. Onun disinda eyup kardesim keske burey seti ssunmasaydin, tabi ben senide anliyorum bayrama soz verdigin için çikarmak istedin ama ritimler bile tam bitmis degil, su durumda besbur sete update olarak yeni ritimleri sunmak bence daha mantikliydi.

Insanlara ara bir set yukletip asil seti bekletmek bence yanlis.
Insallah sozlerim seni uzmez ve kirmaz ama beni taniyorsun dosdogru konusmayi severim. Burey sette yeni bir ses yok ritimler dort dortluk bitmis degil bence bu update olmaliydi ve ritimleri denemeliydik.
zaten daha oncede demisdim set hazir bile olsa once burda kendi aramizda 4-5 kisi bunu deneyelim inceleyelim sonra insanlara sunalim, ki biz bunu ilk besbur set ile yapmis ve bir suru hata ayiklamisdik.
Yani insanlara sunulan setler tam anlamiyla bitmis ve duzenli olmali.

Tabi bunlar nacizane benim elestirilerim katilmayabilirsiniz. Ben bu seti çikmis saymiyorum eyupcum ve hala israrla burey seti bekliyorum canim kardesim ve senin çok yoruldugununda farkindayim.

Onun disinda burhan dostum hep dedigim seyi yine demek istiyorum sana yavas olsun onemli degil hepimiz senin nasil kosturdugunu biliyoruz. Benim annem ogretmendi kardesim ogretmen yani ben senin su an ne durumda oldugunu çok iyi biliyorum. Vaktimiz var allaha sukur su an setimizde var yani aceleye gerek n yok kendini SIKMAnada DOSTUM; Sen titiz çalisdigin için herseyin en mukemmelini istiyorsun ve haklisinda bu yuzden bazi seylerin yetismemeside normal seni anliyorum. Elektro ve kuru saz sesi kaydetip sana yardimci olmak istiyorum aslinda ses konusunda ama sende bu sesler varmi bilmiyorum. bende ses karti var eh hatiri sayilir aletlerde var zaten sazlari Korg uzerinden direk ses kartina baglayip temiz ses kaydida yapabiliyorum. Eger yardimci olabilecegim bir sey olursa bana bildir msnden konusalim burhan dostum.

Kendinize iyi bakin ve herseyden onemli olanin bu setin baslattigi dostluklar oldugunu yani aslolanin ne oldugunu sakin unutmayin... o yuzdende set gecikdi diye kafaniza takmayin Bilmem anlatabildimmi?