bygezgin,

Kemal abimizin yazdigi bir yorum'u oku...dermisim
Ondan sonra cevap veririm sana tamam ?

Saygilarimla,
K@rteL69
Ben yorumu okudum eyup dostum açikcasi kendi yorumlarimla iliskilendirmedim o yuzden neden oku dediginide anlayamadim? Bunuda ciddi diyorum.

Piyanist Kemal dostumuzun yazdigi guzel sozlere bende aynen katiliyorum yazdiklari çok dogru seyler bencede..

Belki bureyset Demo basligina yazdigim yanit yuzundendir çunku bureysetin kendi basligina yazdigim yorumda yaptigin ritimleri elestirdim oda yapici.

Eger bureyset demolari basligina yazdigim yazidansa sana daha açiklayici yazayim.
Emegine bir sey demedim saygi duydum ama update olarak verilebilecek 10-15 ritmi neden burey set olarak içinde tek yeni ses olmadan acele edip çikardin sirf bayrama soz verdim diye onu anlayamadim.
Siz burey seti burhanin sesler ve bir kaç ritimi ve senin ritimlerle çikarmayacakmiydiniz bunu bana siz dediniz haksizmiyim? E ben sete bakdim yeni ses yok + bence burhanin ritimler yok sade senin ekledigin ritimler var.
Daha once burhanda ritim ekledi 30 tane falan ve bunlari update olarak çikardi bence bu sistem iyi idi.

Tekrar ediyorum sen bile bu setin bir ARA SET oldugunu ASIL SETin daha sonra çikacagini soyluyorsun.

Bende insanlara nasilsa bedava veriyoruz diye neden bir ara seti yukletiyorsunuz dedim. Elestirdim dogrudur ama ben bunu yanlis bulduysam elestiririm ha burda zaten gosterdiginiz emege en fazla saygi duyan bunuda her ortamda belirten kisi benim.
Tekrar ediyorum asil burey seti herkesden fazla israrla bekleyen benim ki bunu besbur seti ta en basindan 1. versiyonundan beri kullanan biri olarak diyorum.
Yazdigin yaziya kizipda yanit yazmadim ben seni elestiriyorsam sende benim yazdigimi elestireceksin eyup seni anlayisla karsiliyorum yani yanlis anlama yok benim tarafimda, iki medeni insan gibi tartisiyoruz o kadar..
Allah yar ve yardimciniz olsun emekleriniz için tekrar tesekkur ediyorum.