Sponsorlu Bağlantılar

darkım ve corail79 arasında konuşma

3 Ziyaretci Mesajı

  1. Bu arada madem konservatuvar sınavlarına hazırlanıyorsunuz, oranın öğretmenleriyle görüşmeniz, bana sorduğunuz soruları onlara da sormanız ilginizi ve isteğinizi göstermeniz açısından yararlı olacaktır. Ayrıca sınav sırasında, jüri karşısında önceden öğretmenlerle tanışmış olmanız avantajını da beraberinde getirir. Sınavlarda başarılar dilerim... "corail79"
  2. Tabi dilerseniz konser piyanisti de olabilirsiniz. Bunun için sürekli kendini geliştirmek gerekiyor. Bunun için yurt dışında çok daha fazla imkanlar bulunmakta. Eğer bu yönü tercih edecek olursanız eminim eğitmenleriniz bu konuda doğru adımlar atmanızda yardımcı olacaktır. "corail79"
  3. Merhaba, ben İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano bölümü yarı zamanlı mezunuyum. Konservatuvardan mezun olduktan sonra şahsen eğitim alanında çalışmayı tercih ettim. Hem özel olarak hem de çeşitli sanat merkezlerinde piyano ve solfej öğretmenliği yaparak para kazanıyorum. Konservatuvarda yüksek lisans ya da doktora yaparsanız konservatuvarlarda da eğitmenlik yapabilirsiniz. Yani kadrolu hoca olabilirsiniz. "corail79"
Toplam 3 ziyaretçi mesajından 1 - 3 arası sonuçlar gösteriliyor.