Sponsorlu Bağlantılar

No Recent Activity

6 Ziyaretci Mesajı

  1. Cevapla
    Merhaba kardeşim bana g600 için ibo dan at gitsin ritimini bulup yollarsan minnettar olurum 🙏 bu konuda neolur yardım et
  2. Cevapla
    slm bende g600 var ritim ve sese sağlayabilir misin bana rica etsem bide g600 yedek parçası satan sağlam bir yer biliyor musun ?
  3. Cevapla
    abi selamlar. ben g-600 ü yeni aldım. yorumlarda gördüm elinde ses rtim falan varmış... bunları bana atabilmen mümkünmü prince_extereme@hotmail.com
  4. Cevapla
    kardeşim g600 hakkında bilgini okudum...adwert_@hotmail.com adresini eklermısın rica etsem birkaç sorum olacak...saolsın şimdiden
  5. Cevapla
    FABRİKA AYARLARINA DÖNME:Write tuşuna basılı tutarak orgu açarsak org sıfırlanır.
    RİTİM YÜKLEME:İlk olarak diskete ritimleri atıyoruz.Sonra disketi orga sokuyoruz ve F5'e basıyoruz.Ekrana diskete attığınız ritimler gelecektir.istediğinizi seçip UPPER 1(EXECUTE) tuşuna basarsanız ritmi kaydetmiş olursunuz.Kaydedilen ritmi music style/midi set bölümündeki USER'den seçip start tuşuyla dinleyebilirsiniz.....stl formatlılar ritimdir.
    USER SET(ses) YÜKLEME:Sitemizde ritimler bölümünde ve ritimler diğerleri bölümünde schlauer orhan abimin ritimler olacak onları indirin ve içindeki user setleri diskete kopyalayın.disketi orga takın ve tekrar F5'e basın.PAGE alt tuşuyla PRF MEM bölümüne gelin ve UPPER 1(EXECUTE) tuşuyla kaydedin.TONE/PERFORMANCE MEMORY bölümünden prf mem'i seçip A;B;C tuşlarından yüklediğiniz sesleri çalın.Kısa yoldan seslere ulaşmak için ise PERFORMANCE MEMORY BÖLÜMÜNDEK'i DOWN,UP tuşlarıylada sesleri seçebilirsiniz.Not olarak set yüklerken tones tuşunun lambası yanmayacak dikkat edin.....ups formatlılar sestir.
    KOMA AYARLARI:İlk olarak F2'deki param bölümüne giriyoruz.MEMORY yazan yer kilitlidir.Bu kilidi açıyoruz.sonra F2'ye yani TUNE tuşuna basıyoruz.Sonra PAGE alt tuşuyla 2 sayfaya geçiyoruz.Note yazan yerden notaları seçiyoruz.Value yazan yerdende değerlerini ayarlıyoruz.Sonra tekrar kilit yerine gelip kiliti kapatıyoruz.Genel olarak -54 kullanabiliriz.C(do),D(re)E(mi)F(fa)G(sol)A(la)B(s i) notalardır.
    TRANSPOSE AYARLARI:İlk olarak F2(param)'ye basıyoruz.Sonra F1(Glbal)'den kiliti açıyoruz.Resume'yi ALL yapıyoruz.Daha sonra F2(Tune)'ye basıyoruz.Ekrandaki Transpose bölümündeli Value'den ayarlıyoruz.Sonra tekrar kiliti kapıyoruz.
    BURDA BİRAZ VAR.İŞİNE YARAR UMARIM AMA BEN KİTABI BULUCAM KARDEŞİM.
  6. Cevapla
    sevgili vuslat kardeşim.ben konyadaydım sana yazdıgımda şimdi izmitteyim.kitabı çok aradım bulamadım.ama ben bir söz verdim tutucam.msn adresim g600@mynet.com ekle.. kitap konyada kaldı ama eninde sonunda bulucam.gerekirse adresine postalıycam gerekirse sitede tüm sayfalarını yayınlıycagım.ben kendim aletin herşeyini çok iyi biliyorum ama izmitteyim keşke burda olsan anlatsam.bana biraz zaman ver.
Toplam 6 ziyaretçi mesajından 1 - 6 arası sonuçlar gösteriliyor.
vuslat Hakkında

Temel Bilgiler

vuslat Hakkında
Enstrüman ve ekipmanlarınız:
Klavye
Nereden ?:
Ankara

İletişim


Kişişel Sayfası
/members/7898-vuslat.html
Mesajlaşma & Chat

vuslat kullanıcısına anında bir mesajı yolla...

İstatistik


Konu Sayısı
Konu Sayısı
3 (0,00%)
Günlük Ortalama Konu Sayısı
0,00
Mesaj Sayısı
Mesaj Sayısı
36 (0,01%)
Günlük Ortalama Mesajlar
0,01
Son Mesaj
Yamaha a100 unexpected error hatası acil!!! 24 Tem 2014 01:22 AM
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
6
En yeni mesaj
19 Oca 2018 17:40 PM
Genel Bilgiler
Son Aktivitesi
22 Eki 2015 15:16 PM
Üyelik Tarihi
19 Oca 2008

5 Arkadaşlar

  1. dj burak dj burak isimli Üye şimdilik offline konumundadır

    Yeni Üye

    dj burak
  2. ice_tea21 ice_tea21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

    Katılımcı Üye

    ice_tea21
  3. pıyanıstvelı pıyanıstvelı isimli Üye şimdilik offline konumundadır

    Yeni Üye

    pıyanıstvelı
  4. sinan_palaz sinan_palaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır

    Yeni Üye

    sinan_palaz
  5. volkanaktas64 volkanaktas64 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

    Yeni Üye

    volkanaktas64
Toplam 5 arkadaştan 1 - 5 sonuçlar gösteriliyor